Cei de la Entrepreneur.com au alcătuit o listă de lucruri utile pe care le poți face în paralel și care nu-ți vor ocupa prea mult timp. Oricine are nevoie de un ban în plus, iar acestea sunt niște modalități relativ facile prin care îți poți rotunji veniturile și prin care poți trăi mai liniștit de la o lună la alta.

Pornește un blog

Unul dintre lucrurile ușoare pe care le poți face la început este să pornești un blog. Poate fi ceva legat de antreprenoriat sau nu. Acolo îți poți împărtăși experiențele, și, chiar dacă nu e cea mai rapidă metodă de a face bani, nu este deloc de neglijat. Poți câștiga un capital important de imagine și lumea poate să audă de tine. Cu cât devii mai citit, cu cât poți începe să scoți bani mai mulți din reclame și sponsorizări. Este ceva de luat în calcul.

Împrumuturi P2P

Este un business cu totul nou prin care oricine poate deveni împrumutat și creditor. Te poți afla de oricare parte a baricadei, iar dobânda este destul de frumușică. Poate ai nevoie de bani pentru o suplimentare de fonduri sau pentru o rotunjire a unei sume, sau poate poți privi toată treaba asta ca pe o investiție. Poți împrumuta pe cineva, pentru ca apoi să ți se întoarcă o sumă mai mare.

Fii outsourcer în timpul liber

Platforme de genul Fiverr sau UpWork îți permit să vii în întâmpinarea oricărui fel de nevoi și să scoți și niște bani din asta. Indiferent că te pricepi la editare foto, la scris sau la orice alt lucru, sigur vei găsi câte ceva de făcut și nici nu trebuie să-ți ocupe foarte mult din timp.