Cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank le oferă clienților posibilitatea să plătească în rate fără dobândă. De asemenea, fiecare plată cu cardul eMAG de la Raiffeisen Bank recompensează clienții cu până la 10% înapoi din valoarea produselor, în puncte de loialitate eMAG, pe care pot să le folosească la achizițiile ulterioare.

Majoritatea produselor plătite cu cardul în rate fără dobândă este reprezentată de cele folosite de întreaga familie, precum electrocasnice mari, televizoare, mobilier, aparate de aer condiționat, produse pentru îngrijirea casei și grădinărit. În topul produselor achitate în rate fără dobândă, se află și produse de uz personal, precum telefoane mobile, laptopuri și componente pentru PC. Dacă astfel de produse se numără pe lista ta de cumpărături de Black Friday 2019, nu strică să iei în calcul un astfel de card.

Puncte de loialitate pentru fiecare produs luat de pe eMAG

Până acum, produsul care a generat cele mai multe puncte de loialitate a fost un televizor OLED Smart LG, care a recompensat clientul cu 1.050 de puncte.

Cardul este emis gratuit, iar pentru a-l obține, clienții pot aplica pe www.eMAG.ro, în aplicația eMAG sau pe www.raiffeisen.ro, ori pot merge în orice agenție Raiffeisen Bank.

În cazul în care clientul optează pentru obținerea online a acestui card, va fi contactat pentru semnarea documentelor necesare de un reprezentat al băncii, ceea ce îl ajută să economisească timp sau vizite suplimentare în agentiile Raiffeisen Bank.

Cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank poate fi folosit pentru cumpărături oriunde în lume, cu 0% comision pe tranzacție pentru plăți la orice comercianți și 0% comision pentru retragerile numerar la orice ATM Raiffeisen Bank. De asemenea, cumpărăturile în rate fără dobândă pot fi făcute de la eMAG, de la cei peste 19.000 de parteneri eMAG din Marketplace sau din toate cele peste 3.000 de locații ale comercianților parteneri Raiffeisen Bank, parte a programului Multishop, program ce grupează toți comercianții semnificativi din România.

Avantaje la cardul eMAG Raiffeisen cu ocazia Black Friday 2019

Având în vedere că Black Friday 2019 se apropie vertiginos, nu strică să ai un astfel de card. De ce? Pentru că oferă anumite avantaje, mai ales dacă vrei să-ți achiziționezi produse în rate.

Sumele cheltuite la eMAG pot fi rambursate în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă. Produsele din gama Apple și Samsung, vândute de eMAG, pot fi plătite în 24 de rate fără dobândă. În plus, clienții beneficiaza de 0% dobândă pentru o perioadă de de până la 56 de zile cand ramburseaza integral suma datorata lunar. Periodic, eMAG organizează campanii împreună cu Raiffeisen sau comercianții parteneri în programul Multishop, prin care oferă un număr extins de rate fără dobândă (până la 36), ceea ce facilitează achiziția de bunuri de valoare mare (electronice, mobilier, vacanțe, etc.).