Al doilea eveniment BizTool Academy, powered by OTP Bank, are loc marți, pe data de 5 noiembrie, la OK Center. Locurile sunt limitate și te poți înscrie completând formularul de la finalul acestui material.

Participarea la eveniment este gratuită, dar doar dacă te înscrii în formularul anterior. Înscrierile sunt deschise până pe data de 31 octombrie ora 14, iar participanții selectați vor primi e-mailuri de confirmare din partea noastră.

Ești consultant și vrei mai mulți clienți? Intră în comunitatea Biztool.ro, oferită de start-up.ro, aici.

Participanții se vor întâlni cu cinci mentori cu experiență în domeniul antreprenorial și care îi vor trece prin etapele de bază de lansare a unei afaceri din punct de vedere financiar și legal: cum să închei contracte, educație financiară, financial planning, vânzări, coaching.

BizTool Academy – workshop despre sales & rolul vânzătorului în companie

Workshop-ul de sales este unul dintre cele 5, cu durata de o oră, la care veți participa marți, pe data de 5 noiembrie, începând cu ora 10, la cea de-a doua ediție a evenimentului BizTool Academy.

Înscrie-te aici ca să ocupi un loc la BizTool Academy.

Printre informațiile utile pe care le vei primi în cadrul acestuia se numără:

  • Comportamentul la întâlnire: întrebările deschise și ascultarea activă vs caracteristicile tehnice ale produsului meu.
  • Două tipuri de vânzători: vânzatorul Elmer Fudd, cel care caută strict contracte și este interesat de cifre, vânzătorul Cupidon, care caută să dezvolte relații și caută nevoia clientului astfel încât produsul/serviciul său să ajute clientul.
  • Cum se dezvoltă o relație/ parteneriat.

BizTool Academy – training cu Mădălina Barbu

Mădălina Barbu este unul dintre specialiștii în vânzări și training pe care îi poți contacta pe platforma BizTool.ro.

Mădălina este trainer, facilitator de teambuilding, dar și project manager pentru programele HPDI. Construiește programe de succes alături de parteneri precum Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, Printec, Petrom, Rompetrol, Continental Automotive, Legrand, Policolor, Arctic, Allianz Tiriac, PayU, A&D Pharma, eMAG, Avira, Fuchs Condimente, Edenred.

Vezi aici cine sunt trainerii celei de-a doua ediții a BizTool Academy.

Ce vei învăța la BizTool Academy powered by OTP Bank?

Organizăm BizTool Academy sub forma unui ultra-workshop, gratuit, de o zi. Începând cu ora 10 dimineața te invităm la 5 workshop-uri, cu durata de o oră, axate pe cinci teme de interes pentru cei care doresc să-și construiască afaceri solide în mediul online, și nu numai.

Înscrie-te aici ca să ocupi un loc la BizTool Academy.

Temele celui de-al doilea eveniment BizTool Academy powered by OTP Bank sunt:

  • Aspecte contractuale de bază și despre proprietate intelectuală
  • Modelare financiară
  • Relația bancă-antreprenor sau cum obținem finanțare
  • Coaching – cum să-ți menții concentrarea
  • Sales – rolul vânzătorului în companie

BizTool Academy se desfășoară pe 5 noiembrie la OK Center. Locurile sunt limitate așa că înscrie-te ca să participi la ultra-workshop-ul gratuit de o zi.