Dacă vrei să îți cumperi un laptop cu performanțe bune, dar care să nu te lase lefter, să știi că există o mulțime de opțiune. Am luat în calcul și faptul că ai putea avea anumite preferințe de brand, așa că am ales cinci laptopuri ieftine de la producători diferiți, iar majoritatea dintre cele nu depășește 2.000 de lei.

Cinci laptopuri ieftine cu performanțe bune

Primul dispozitiv din lista noastră de laptopuri ieftine care te vor ajuta să îți faci treaba bine este Acer Aspire 3. Laptopul are un design plăcut, destul de slim, și tastatură solidă. Performanța de i3 și grafica bună îl fac să fie un best buy. Acesta filtrează lumina albastră obositoare, pentru ca tu să poți lucra confortabil mai mult timp. Laptopul asigură o conexiune Wi-Fi puternică și constantă, are 6 porturi pentru diverse nevoi, precum și deschidere separată pentru înlocuire HDD și RAM. Temperatura maximă în full load la 3.4 Ghz atinge 75 grade, ceea ce e chiar foarte bine. Dacă ai nevoie de un laptop ieftin pe care să îl folosești pentru browsing, Office și jocuri, acesta este o opțiune bună și îl găsești aici.

Laptopul Lenovo IdeaPad 330 este un alt dispozitiv care asigură un raport de calitate - preț avantajos. În primul rând, nu vei mai rămâne fără baterie, întrucât laptopul are o autonomie de până la 6 ore și susține modul Rapid Charge, adică poți avea până la 2 ore de utilizare cu doar 15 minute de încărcare. Ideapad 330 are un ecran de 15,6 inci, cu rezoluție FHD, oferind imagini vizuale puternice în mișcare. Datorită procesorului AMD Ryzen 3 2200U care ajunge până la la 3.40 GHz, laptopul rulează bine atât sarcinile obișnuite, cât și jocurile. Dacă te-a convins că este unul dintre laptopurile ieftine cu performanțe bune, poți să îl comanzi de aici.

Următorul device din lista cu laptopuri ieftine este Dell Inspiron 3567. Acesta un alt dispozitiv care îți va fi un însoțitor de cursă lungă, sistemele sale fiind testate intens timp de cel puțin 10.000 de ore pentru a se asigura rezistența la condițiile reale de lucru. Afișajul FullHD TrueLife oferă o imagine clară, luminoasă, care nu obosește ochii. Dacă vrei să îl iei în vacanță, deși este recomandat să te deconectezi de la muncă, vei ști sigur că rezistă în condiții extreme de căldură, de până la 65 °C.Durata de viață a bateriei poate atinge patru ore, fiind un laptop destul de silențios. Îl poți comanda aici.

ASUS VivoBook S14 este unul dintre laptopurile ieftine care oferă productivitate nelimitată pentru cei care se află în mișcare. Este potrivit pentru lucrul la birou sau divertisment, are un design compact și este ușor, cântărind doar 1,3 kg. În același timp, VivoBook S14 oferă performanțe bune, fiind alimentat de la cel mai recent procesor Intel Core i7 cu memorie RAM de până la 16 GB. Ecranul FullHD are un finisaj anti-glare și un unghi de vizualizare 178°, pentru culori și contrast vii din orice unghi ai privi. Bateria ține în jur de 5-6 ore de folosire obișnuită. Cumperi laptopul de aici.

Laptopul HP de 15,6 inci este cel mai scump din lista noastră, dar rămâne, totuși, în categoria laptopurilor ieftine care te vor ajuta să îți faci bine treaba. Procesor Intel Core din generaţia a 7-a asigură performanţe puternice pentru a ține pasul cu uşurinţă la toate cerinţele de multitasking. Laptopul are un design atractiv, făcând concurență unor ultrabook-uri mult mai scumpe. Ecranul este bun, cu rezoluție Full HD,ție la fel și materialele din care este confecționat. HP-ul are un display cu rezoluție 3 porturi USB. Când nu mai ai timp să-l încarci, poți încărca laptopul până la 50% din capacitate în aproximativ 45 de minute. Îl găsești aici.