Spherik Accelerator în colaborare cu Startup Weekend Cluj, Rubik Hub și Startup Grind Iași organizează o serie de evenimente în cadrul Startup Europe Week 2019 care vor avea loc în Cluj-Napoca, Iași și Piatra-Neamț.

How to Define a Business Model /SWCluj2019 este un meetup organizat de Startup Weekend Cluj pe data de 12 martie ca eveniment ce face parte din Startup Europe Week 2019 și are ca scop să ofere comunității sale din Cluj informații utile de la oameni cu o vastă experiență. La acest eveniment, antreprenori cunoscuți lumea startup-urilor precum Mircea Vadan, Partener @Activize și Vlad Icleanu, Președintele @Cluj Startups vor vorbi participanților despre cum să definești un business model potrivit startup-ului tău.

Startup Europe Week @Rubik Hub: În perioada 12-14 martie, Rubik Hub sărbătorește Startup Europe Week organizând o serie de evenimente sub numele APROPO, Pornești un business_? # SEW19. În fiecare zi se va desfășura câte un eveniment dedicat, precum RubikHub Talks (12 martie) unde Alex Burciu, Acceleration Partner @Spheric Accelerator și Valentin Maior, co-fondator @ Romanian IT si alti antreprenori vor discuta alături de participanți despre antreprenoriat ca opțiune de carieră,From Ideea to Business Workshop (13 martie) susținut de către Rubik Hub și Business Model Canvas Workshop (14 martie) susținut de către Future Makers.

The Role of Marketing in a Startup with Cristian Ignat este o întâlnire informală organizată pe 13 martie de Startup Grind Iași în parteneriat cu Spherik Accelerator în cadrul Startup Europe Week 2019. La acest eveniment, Cristian Ignat, Fondator @Canopy și co-fondator & CEO @ Aggranda ( companie care antrenează roboți software folosind tehnologia RPA de pe platforma UiPath) va vorbi cu participanții curioși despre rolul marketingului în cadrul unei startup.

Startup Europe Week (SEW) este cel mai mare eveniment regional de antreprenoriat de la nivel mondial, al cărui scop este acela de a ajuta antreprenorii să crească și să se dezvolte oriunde s-ar afla sau de oriunde provin. Aceasta săptămână (11-15 martie) este dedicată startup-urilor și se va desfășura în mai mult de 300 de orașe din peste 50 de țări.

Spherik Accelerator este o comunitate de oameni entuziaști: antreprenori și intraprenori, corporații, investitori și universități partenere, care și-au unit eforturile pentru a sprijini ecosistemul antreprenorial regional. Misiunea acceleratorului este de a conecta startup-urile din program cu resurse strategice, de a crea contextul potrivit pentru acestea spre a-și valida produsele, pentru a putea mai apoi crește afacerile exponențial. Începând cu ianuarie 2018, Spherik este Startup Europe Ambassador în Romania, în calitate de membru al Startup Europe Club.