Cele mai multe joburi presupun astăzi lucrul pe calculator, iar asta se întâmplă și în cazul activităților de după programul de muncă. Așa că am decis să îți recomandăm azi 5 laptopuri Lenovo pentru muncă sau pentru distracție.

Laptop Lenovo Gaming Legion Y530

Laptopurile de gaming voluminoase nu mai sunt de actualitate. Acum este timpul să treci la un echipament de gaming potrivit pentru tine - elegant la exterior, performant în interior. Cu o diagonală de 15 inci, o grosime de 24 mm și o greutate de 2,3 kg, Lenovo Legion Y530 a fost regândit pentru a oferi echilibrul perfect între performanță de gaming epică și portabilitate practică. Laptopul de gaming are un ecran FHD aproape fără margini, luminozitate de 300 de niți și ecran IPS Antireflex, pentru a da viață jocurilor tale preferate. Legion Y530 integrează procesorul Intel Core de a 8-a generație. Îl poți cumpăra de aici.

Laptop ultraportabil Lenovo IdeaPad 330S

Ideapad 330S are un design simplu, elegant, premium, cu o carcasă cu capac din aluminiu lustruit. Laptopul are o autonomie a bateriei de până la șapte ore de viață, ceea ce îl face să fie un laptop pentru muncă suficient de bun. Ultima generație de procesoare Intel Core oferă o îmbunătățire a performanței de până la 40%, cu capabilități de gaming fără precedent, divertisment de tip theatre, deschidere mai rapidă și multi-tasking fără probleme. Îl comanzi de aici.

Laptop Lenovo IdeaPad 330-15ARR

Ideapad 330 este cel mai ieftin laptop din lista noastră, pentru că uneori e mai bine să păstrezi lucrurile simple. Tehnologia de procesare Intel asigură multitasking fără probleme, jocuri captivante, boot-uri rapide și divertisment de tip teatru. Are o durată de viață de până la 6 ore și susține Rapid Charge - 15 minute de încărcare îți va oferi până la 2 ore de utilizare. În plus, laptopul este la reducere și îl găsești aici.

Laptop de Gaming Lenovo Legion Y720

Acest laptop de gaming îți permite să te joci cum dorești datorită compatibilității cu controlerul wireless opțional Xbox One. Este echipat cu un procesor Intel Core de generația a 7-a, fiind capabil să preia cele mai dificile sarcini, de la jocuri la activități de grafică mobilă, precum redare video/3D sau design grafic. Este primul PC din lume cu Dolby Atmos, pentru un sunet excelent. Îl comanzi de aici.

Laptop Lenovo V130 IKB

Potrivit pentru muncă, acest Lenovo cântărește doar 1,8 kg, dar nu face rabat de la calitate, având o procesare puternică. Afișajul se deschide la 180 de grade, ceea ce oferă imagini vizuale clare indiferent de ceea ce faci, iar difuzoarele stereo și Dolby Audio se asigură că sună la fel de bine precum arată. Este un laptop pentru afaceri, rezistă la durabilitatea rigorilor de manipulare zilnică. Laptopul poate fi cumpărat de aici.