Timp de 54 de ore cele 14 echipe formate au avut ocazia să învețe într-un ritm accelerat cei mai importanți pași pentru dezvoltarea unei afaceri și să primească feedback în timp real din partea mentorilor.

BizTool.ro, platforma care conectează specialiștii și antreprenorii, și start-up.ro au fost parteneri ai acestei ediții.

Butonul "Vreau să ofer consultanță!" de pe BizTool.ro deschide calea specialiștilor pentru a fi listați în cel mai scurt timp pe marketplace-ul de servicii oferit de către start-up.ro.

Cine sunt câștigătorii Startup Weekend Cluj?

Cele 3 echipe câștigătoare ale celei de-a opta ediții a Startup Weekend Cluj sunt:

Locul 1: ShapeUp Cluj-Napoca - o aplicație de fitness care îi învață pe utilizatori cum să facă exerciții corecte, cu scopul de a evita accidentările;

Locul 2: ARKKA - un centru de agrement și de dezvoltare personală;

Locul 3: Meritera - o platforma bazată pe credențiale, creată cu scopul de a găsi mai ușor profesionaliști independenți.

"Am fost surprins plăcut să văd cum echipele lucrează la lansarea propriilor prototipuri și reitereaza constant, în loc să permită perfecționismului să intervină în procesul de dezvoltare a ideilor. Am investit recent în două companii din România prin intermediul Techstars Berlin Accelerator, iar una dintre ele a fost formată în cadrului unei ediții Startup Weekend acum câțiva ani - dovada că ecosistemul de startup-uri din România se maturizează. Sunt curios să văd cum vor evolua mai departe echipele care și-au prezentat ideile de business în cadrul acestui weekend și mi-ar placea sa lucrez cu ele in viitor", a declarat Jag Singh, Managing Director în cadrul Techstars Berlin și unul dintre mentorii acestei editii de SWCluj.

Conceptul de Startup Weekend a apărut în America, în 2007. Ceea ce a fost la început un grup de oameni care își împărtășeau din experiență și se ajutau reciproc, a evoluat în timp într-o comunitate globală de antreprenori și viitori antreprenori. Sute de orașe din 135+ țări au împrumutat această idee, pentru ca ulterior, zeci de mii de oameni să-și înceapă afacerile în cadrul unui eveniment marca Startup Weekend.

Mai multe informații despre cum s-a desfășurat ce-a de 8 a ediție a Startup Weekend Cluj găsiți aici.