Televizoarele smart pot fi un hub pentru toate dispozitivele inteligente din casă. În acest articol avem îți recomandăm 5 televizoare smart pentru o casă inteligentă, iar asta fără să fie cel mai scump televizor pe care îl poți găsi în România.

LED Smart Samsung Full HD - 80 cm

Televizorul smart de la Samsung are 80 de centimetri diagonală, ceea ce nu-l face foarte mare, dar are un preț foarte bun. E Smart TV din gama lui 2017 și are tehnologie Full HD. Are Wi-Fi și un player multimedia integrat. Televizorul vine cu o telecomandă smart cu comanda vocala în limba engleza pentru Google, HBO Go și Youtube. Îl cumperi de aici.

LED Curbat Smart Samsung 4K Ultra HD - 123 centimetri

Funcția Auto Depth Enhancer a televizorului smart reglează nivelurile de contrast multi-strat pentru imagini mai reale. Aplicația SmartThings oferă și funcții tip telecomandă și Panou de comandă. Prin Samsung Cloud poți conecta dispozitivele tale smart de la Samsung pentru a sincroniza fotografii și le poți viziona pe televizor. De asemenea, te poți bucura de jocurile PC cu acțiune rapidă pe televizor prin Steam Link. Televizorul este redus la jumătate de preț îl comanzi de aici.

QLED Smart Samsung 4K Ultra HD - 123 cm

Televizorul smart îți permite să primești informații zilnice despre vreme, temperatura de afară și știri importante pe un fundal interactiv ce oferă QLED un efect translucid. Poți reda cu ușurință muzica prin comanda vocală sau de pe smartphone-ul tău conectat prin Bluetooth. SmartThings îți transformă televizorul într-un hub pentru dispozitivele tale smart de acasă, de la frigider până la telefonul mobil. Îl cumperi de aici.

LED Smart LG 4K Ultra HD - 139 centimetri

Procesorul quad core reduce zgomotul și îmbunătățește claritatea imaginilor. Televizorul cceptă mai multe formate HDR, inclusiv HDR10 Pro și HLG Pro. Sistemul webOS redefinit și Magic Remote oferă conținut premium de la cei mai populari furnizori de divertisment. Poți să descarci conținut suplimentar pentru Smart TV: jocuri, surse de știri și alte aplicații din LG Content Store. Cumpără televizorul de aici.

LED Smart Sony Bravia 4K HDR Ultra HD - 139 centimetri

Televizorul smart smart procesează o mulțime de formate HDR, inclusiv HDR10 și Hybrid Log-Gamma. Vizionarea este ultrarapidă pe acest televizor cu internet și YouTube și are inclus buton YouTube și Netflix pe telecomandă pentru navigare simplă. ClearAudio+ reglează fin sunetul și vei auzi mult mai clar și mai distinct muzica și dialogurile. Comandă televizorul de aici.