Cea de-a cincea ediție a taberei de antreprenoriat Startup Your Life are loc între 23 și 26 mai, la Hotel Royal din Poiana Brașov. Înscrierile sunt deschise, iar până pe 15 aprilie poți să profiți de oferta Early Bird.

În esență, ai acces la două tipuri de bilete: 262 de euro pentru cameră dublă cu paturi twin (doi participanți de același sex într-o cameră) și 337 de euro pentru cameră single, adică un singur participant în cameră.

Înscrie-te aici ca să rezervi un loc. Poți să rezervi un loc timp de 3 zile înainte de plată sau poți plăti instantaneu cu cardul bancar online.

Poți să vezi ce spun participanții și mentorii edițiilor anterioare despre tabără ca să te convingi că merită să vii alături de noi.

Iar dacă încă stai pe gânduri în ceea ce privește achiziția unui bilet în cadrul taberei de antreprenoriat Startup Your Life #5, iată 5 motive ca să te înscrii mai repede.

Ce înveți

Startup Your Life este o tabără intensivă, de 4 zile, organizată la Poiana Brașov și destinată antreprenorilor la început de drum și celor care visează la o schimbare în viața profesională – adică să renunțe la statutul de angajat pentru cel de antreprenor.

Vreme de 4 zile, într-un cadru restrâns, cu 25 de participanți, aducem speakeri de top, de la antreprenori cu experiență, până la specialiști din diverse domenii.

Înscrie-te aici ca să rezervi un loc. Poți să rezervi un loc timp de 3 zile înainte de plată sau poți plăti instantaneu cu cardul bancar online.

Organizăm workshop-uri de SEO, promovare online, marketing pe Facebook, dar și unele despre business modelling, juridic și pornirea eficientă a unei afaceri. La finalul taberei, participanții susțin o prezentare, pe echipe, în fața juriului format din antreprenori și membri ai echipei start-up.ro, iar cea mai bună idee de business primește premii. Ideile de business sunt trase la sorți în cadrul taberei, iar participanții sunt invitați să pună bazele chiar la Startup Your Life.

Vei învăța de la fondatori de business (de exemplu, Ioan Iacob, fondatorul Qualitance, una dintre cele mai importante firme de IT din București, Marian Hurducaș, fondatorul Necktie Agency, Alexandru Neștian, fondatorul iTux), de la manageri (Irina Scarlat, country manager Revolut România, Roxana Magopeț, marketing & PR manager Fan Courier), și de la consultanți de business experimentați (Dragoș Nicolaescu este angel investor și are o experiență de peste 25 de ani în management și antreprenoriat) care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a-ți dezvolta de la zero afacerea.

Tabăra de antreprenoriat Startup Your Life #5 - înscrieri deschise! Bilete Early Bird disponibile

De exemplu: cum găsești ideea potrivită, cum găsești piața potrivită, cum te finanțezi, cum faci un model de business și planifici pe termen lung, cum te promovezi, ce ai de făcut ca business-ul tău să fie vizibil pe internet și să apară în căutările potențialilor clienți, cum îți conduci afacerea ca un lider adevărat, cum navighezi în hățișul juridic, cum îți prezinți afacerea.

Acestea sunt doar câteva elemente care fac din ceea ce înveți la tabără unul dintre cele 5 motive pentru care să te înscrii.

De la cine înveți

După cum spuneam, și la ediția cu numărul cinci a taberei, avem alături de noi specialiști în domeniile lor de activitate.

Ni se alătură iar Ana-Maria Udriște (avocat și antreprenor), Alex Ion (fondatorul Nexus Gaming, cea mai cunoscută sală de gaming din România), Irina Scarlat (country manager Revolut România), Roxana Magopeț (marketing & PR manager în cadrul uneia dintre cele mai mari și cunoscute firme de curierat din țară: Fan Courier), Alex Dona (managing partner Times New Roman, cel mai cunoscut site de satiră din România).

Îi vei întâlni la tabăra Startup Your Life #5 și pe Alexandru Neștian este cofondator și manager iTux, firma care îmbracă bărbații eleganți din România, care în doi ani a reușit să dezvolte compania, să câștige competiția de startup-uri Startarium și să se extindă spre cinci orașe, pe Marian Hurducaș, un mentor cu 10 ani de experiență în comunicare și marketing digital, care lucrează cu branduri precum Transilvania Film, România Neîmblânzită.

La ediția care are loc între 23 și 26 martie 2019 vei sta de vorbă și cu Ioan Iacob, cofondator și CEO al Qualitance, una dintre cele mai importante firme de IT din București, care lucrează inclusiv cu Virgin al lui Richard Branson.

Nu uita nici de Dragoș Nicolaescu, un angel investor cu o experiență de peste 25 de ani în management, antreprenoriat și investiții. Oferă servicii de coaching, mentorat și consultanță. În ultimii 10 ani a făcut coaching cu peste 200 manageri pentru a-și îmbunătăți stilul de viață profesional, a mentorat peste 250 de antreprenori pentru a-și crea o primă afacere de succes și a investit în peste 50 de startup-uri locale și internaționale. Va vorbi despre management și cum să crești o echipă. Dragoș este și unul dintre consultanții de business listați pe BizTool.ro, un proiect powered by start-up.ro, platforma care face legătura între specialiștii români și antreprenori.

Networking

Ai văzut mai sus cine sunt mentorii care vor susține workshop-uri la ediția cu numărul 5 a taberei de antreprenoriat Startup Your Life. Pe lângă lucrurile utile pe care le vei învăța de la ei în timpul seminariilor, important este și faptul că vor fi alături de tine pe durata celor 4 zile ale Startup Your Life.

Tabăra îți oferă acces la antreprenori și manageri pe care, poate, cu greu ai reuși să-i abordezi altfel.

Recent scriam despre faptul că, potrivit răspunsurilor antreprenorilor chestionați în cadrul Barometrului Startup-urilor din România, 34% dintre aceștia nu participă la evenimente de networking, iar 89% dintre ei au mers la mai puțin de un eveniment.

Networking-ul este extrem de important, mai ales dacă ești la început de drum în afaceri. Intri în contact cu mentori, parteneri de afaceri și chiar clienți.

Așa că nu rata evenimentele de acest gen și vino alături de noi în tabăra Startup Your Life.

Înveți să lucrezi în echipă

Deseori, fondatorii de startup sau IMM au tendința de a se ocupa de absolut orice aspect al afacerii și să îndeplinească orice rol în firmă.

Dacă stăm să ne gândim, este normal: ai resurse financiare destul de limitate și nu poți angaja oameni pe fiecare post de care ai nevoie.

Însă, fiind întotdeauna vioara întâi în companie, s-ar putea să ai probleme în a lucra cu alți oameni.

La Startup Your Life înveți să lucrezi în echipă cu ceilalți participanți pentru că în ultima zi vom avea o competiție în care veți prezenta pe scenă o idee de business pe care o dezvoltați în timpul taberei, pe baza celor învățate. Un alt motiv foarte bun pentru care să te înscrii în cadrul Startup Your Life.

Promovare

Vei fi promovat pe start-up.ro după terminarea taberei și vei menține o relație permanentă cu noi. Am scris despre mulți participanți, i-am ajutat cu alte legături și i-am promovat în alte proiecte ale noastre.

Alex Burghelia e un tânăr care are un magazin online numit memoshop.ro. După tabără a reușit să își promoveze mai bine afacerea și să câștige un concurs de antreprenoriat organizat de Samsung.

Andreea Purcaru era studentă când a venit la tabără, iar acum face parte din echipa Techcelerator, care organizează unul dintre cele mai bune acceleratoare de business din România.

Radu Jinga era student, a venit la tabără renunțând la petrecerea de final de facultate, iar după tabără și-a deschis propria firmă de programare. Acum, și Radu este unul dintre consultanții pe care îi regăsești pe BizTool.ro.

Motiv bonus: Just for fun

Te distrezi, te plimbi la munte, stai la aer curat și te relaxezi în timp ce înveți cum să faci lucrurile mai bine în antreprenoriat.

Înscrie-te aici ca să rezervi un loc. Poți să rezervi un loc timp de 3 zile înainte de plată sau poți plăti instantaneu cu cardul bancar online.