500 Startups vrea să-și extindă portofoliul est-european și sosește la București pe 12 martie. Enis Hulli, partener la 500, va petrece 4 zile la București pentru întâlniri cu startup-urile, office hours în care va discuta privat cu fondatorii sau workshop-uri.

Firma de investiții vrea să crească portofoliul european și să cunoască ecosistemul. Înscrierea startup-urilor se face la această adresă cu nume, email și website.

  • Pe 12 martie va fi organizat un panel cu Earlygame Ventures, Buran Capital și MarketOne Capital la TechHub București.
  • Pe 13 martie va fi organizat un workshop foarte util despre metricii pe care să-i urmărești într-un startup, iar pe 14&15 martie Enis Hulli va avea office hours, adică întâlniri 1 la 1 cu fondatorii.

Evident, nu există garanția unei investiții, dar poți ajunge să cunoști un fond VC important și să poți să-ți crești afacerea. Divizia din Turcia a 500 Startups, 500 Istanbul, acolo unde este și Enis, învestește inclusiv în companii mai mici, dar care au un produs și un pic de tracțiune. Deci dacă la nivel american vorbim de sume mai mari, aici putem discuta și de 100.000 - 200.000 de dolari.

Înscrie-te aici pentru a cunoaște echipa 500 Startups la București și pentru a da o șansă de creștere startup-ului tău.

Ce face 500 Startups?

500 Startups este o firmă de venture capital care investește în startup-uri tehnologice pe care să le ajute să crească și să scaleze. 500 Startups e printre cei mai activi investitori în ecosistemul de startup-uri și are peste 2.000 de investiții la activ în 60 de țări, de când a fost fondat în 2010.

500 Startups e pe locul 2 în Statele Unite, după Google Ventures, la numărul de exit-uri. Printre companiile în care au investit se află Udemy, Grab, Credit Karma, Sendgrid, Twilio.

În Europa de Est, 500 Startups a investit activ în ultimii ani, cu peste 37 de investiții în ultimii 3 ani. Portofoliul est-european al 500 Startups a reușit să strângă peste 120 de milioane de dolari investiții de la fonduri mai mari, precum Seqoia, Lightspeed, Social Capital sau Google Ventures.