1 martie este, probabil, ultima sărbătoare pentru o perioadă mai lungă de timp, exceptând ocaziile personale. Ca să te ajutăm să găsești cadouri pentru el, am făcut o listă de dispozitive, de la cele de divertisment, până la unele de utilitate.

1 martie - Espressor pentru călătorii

Dacă ești în căutarea unor gadgeturi de 1 martie pentru el, ai putea să iei în considerare espressorul pentru mașină Handpresso Auto, dacă este și unul dintre cei care iubește cafeaua bună. Gadgetul poate fi conectat în priza de la mașină și ținut în suportul pentru pahare. Acesta pregătește un espresso în 2 minute și jumătate. Să își înceapă dimineața cu o ceașcă de cafea bună este rețeta excelentă pentru o zi bună și un cadou de Mărțișor. Îl poți comanda aici.

Am găsit și o variantă mai ieftină de espressor pentru mașină, dar care pare să își facă treabă destul de bine, conform review-urilor lăsate de cumpărători. Îl găsești aici.

Gadgeturi de Mărțișor - Aparat de masaj pentru gât

Durerile musculare în zona gâtului și a umerilor sunt probleme din ce în ce mai des întâlnite, mai ales pentru cei care au job-uri de birou. De 1 martie, poți să îi faci cadou un aparat de masaj Breo - un gadget de mici dimensiuni, care poate fi folosit atât acasă, cât și la birou. Permite patru tipuri diferite de masaj, care eliberează presiunea de la nivelul umerilor și al coloanei cervicale. Mânerele pot fi îndepărtate, pentru a utiliza aparatul în zona umerilor sau chiar și la picioare. Îl cumperi de aici.

1 martie - Brățară fitness

Fitbit Charge 2 intră ușor pe lista de gadgeturi de Mărțișor pentru el. Brățara de fitness urmărește ritmul cardiac, caloriile arse, numără pașii și minutele active, având și moduri pentru mai multe sporturi. De asemenea, înregistrează automat cât timp și cât de bine ai dormit, având o alarmă silențioasă sub formă de vibrații, pentru o trezire ușoară. Dacă nu știi încă ce cadou să îi iei de 1 martie sau dacă tocmai o brățară de fitness era pe lista cu potențiale gadgeturi de mărțișor, o poți cumpăra de aici, unde o găsești și la reducere.

Dispozitiv de streaming media

Cadou de 1 martie poate fi și unul dintre gadgeturile intrate în topul celor mai cumpărate produse tech de către români în anii trecuți. Google Chromecast 2 permite proiectarea filmelor și emisiunilor din aplicații de video streaming, pe televizor. Dispozitivul permite să transformi orice televizor obișnuit într-un smart TV, doar cu ajutorul smartphone-ului. Se conectează la TV prin HDMI și funcționează atât cu dispozitivele cu Android cât și cu dispozitivele cu iOS. Îl poți cumpăra de aici.

Gadgeturi de Mărțișor - Cântar inteligent

Un cântar inteligent poate fi cel mai bun prieten al celor care vor să slăbească sau care vor să se mențină la greutatea lor optimă, așadar un gadget pe care poți să îl faci cadou de 1 martie. Cântarul inteligent Picooc S3 Lite este capabil să măsoare greutatea corporală, indicele de masă corporală, conținutul de apă, procentul de grăsime, masă musculară și cea osoasă, precum și tipul și vârsta corpului. Se conectează la smartphone prin Wi-Fi, iar aplicația Picooc, disponibilă în App Store și Google Play, pune la dispoziție informațiile înregistrate. Îl găsești aici.

Pentru mai multă inspirație, găsești aici alte sugestii care ar putea fi cadouri de 1 martie:

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el: gadgeturi la reducere

Cadouri de Dragobete pentru el: gadgeturi la reducere