Ca parte a programului RElab, Goldacre încearcă să lucreze, în faza inițială, cu startup-uri și firme din întreaga lume care aplică inovații tehnologice pentru a transforma industria imobiliară.

Programul de accelerare se desfășoară pe o perioadă de 12 săptămâni, în sediul din Londra, și va permite companiilor să-și testeze produsele și să obțină feedback din piață, inclusiv de la chiriași, manageri de active și retaileri.

Goldacre caută fondatori de startup-uri care vin cu idei disruptive pentru a transforma piața de real estate. Sunt vizate, în special, companiile care pun accent pe aplicațiile pentru logistica urbană, clădiri inteligente, spații comerciale fizice și platforme digitale pentru tranzacții imobiliare, dar nu se limitează la aceste categorii.

În cadrul acceleratorului, startup-urile vor beneficia de un spațiu de lucru în capitala Angliei, acces la mentori de clasă mondială, vor avea ocazia să-și valideze produsul și să-l testeze. De asemenea, există oportunități pentru investiții.

Aplicațiile sunt deschise până pe data de 22 iulie.

Totodată, compania de consultanță imobiliară JLL a anunțat recent lansarea unui fond de investiții, cu o valoare de 100 de milioane de dolari, pentru startup-urile de tehnologie care deezvoltă produse de care poate beneficia și industria de real estate.