Programul de accelerare 360 Lab ajută startup-urile cu un capital de creștere și internaționalizare.

Acceleratorul se desfășoară în Graz, Austria, și oferă startup-urilor un program de creștere rapidă adaptată la nevoile fiecăruia, asigurându-le oportunitatea de a deveni un jucător global în termen scurt.

Participanții vor primi capital în valoare de 100.000 euro și vor fi susținuți de mentori și investitori cu experiență, având astfel un punct de sprijin solid pentru dezvoltarea către Europa și SUA și pentru atragerea de capital de risc.

În primele 4 luni ale programului de accelerare, startup-urile vor fi ajutate să-și adapteze produsele și serviciile la cerințele pieței și vor găsi cele mai eficiente modalități de vânzare. Ulterior, startup-urile vor avea ocazia să-și prezinte ideea în cadrul unui Demo Day.

A doua jumătate a programului se va desfășura la sediile 360 Lab din Silicon Valley, unde 5 dintre startup-urile selectate vor fi pregătite pentru a intra pe piața internațională, cu ajutorul unor investitori VC americani și coach-i de top.

Înscrierile sunt deschise până pe 5 mai.

Programul de accelerare se adresează, în special, startup-urilor de tehnologie din marketplace, fintech, blockchain, AI, Saas și ecommerce. Acestea trebuie să aibă un model de business scalabil la nivel internațional, o primă finanțare și un MVP.