În cea de-a doua grupă a Acceleratorul BCR-InnovX s-au înscris peste 80 de antreprenori, din care juriul a selectat 50 care erau eligibile conform criteriilor Acceleratorului. Antreprenorii au participat la evenimentele de selecție Fast Track Days, unde și-au prezentat ideile de afaceri în fața juriului. Pe 8 iunie, 17 firme au participat la selecția finală, fiind alese cele 10 start-up-uri câștigătoare care vor intra în accelerator

Juriul Acceleratorului BCR-InnovX a selectat cele 10 firme care vor participa la Bootcamp-ul programului în perioada 1 iulie – 20 septembrie 2019. A doua grupă a acceleratorului este dedicată antreprenorilor aspiranți care au idei aflate la început pe care vor să le scaleze internațional, cu cifră de afaceri sau finanțare atrasă între 0 și 100.000 de euro, care dezvoltă soluții și produse inovatoare prin tehnologie.

Cele 10 companii selectate de juriu sunt:

3PM - aplicație de blended learning, care crește eficiența trainingurilor

Credo - soluție de autentificare fără parole

Eumeo Tech - platforma online de învățare a matematicii

Heka AI - aplicație de recrutare cu inteligență artificială

Ideea Start Solution - aplicație cu inteligență artificială ce folosește wizbots pentru a da feedback celor care vor să învețe să cânte la instrumente muzicale sau să practice sporturi

Izibac - aplicație mobilă care îi ajută pe elevii de liceu să învețe pentru bac într-un mod distractiv. Cu Izibac am avut un interviu video ținut de colega noastră Oana Coșman și poți afla mai multe detalii despre ei în acest material.

Msing with Trauma - aplicație mobilă care coverteste imagini RMN în compoziții muzicale cu scop terapeutic pentru pacienții de SM (scleroză multiplă)

Noteb - motor de căutare pentru laptopuri

Stuffz - platformă online de închiriere a gadget-urilor. Despre Stuffz am scris și noi pe start-up.ro și poți citi un articol aici.

VASK - soluție de fotosinteză artificială pentru industria auto

Primele 10 startup-uri de la BCR InnovX

Alte 10 startup-uri au fost în prima serie de la acceleratorul BCR InnovX. Am scris despre ele aici, când au făcut un pitch în lift.

Urmărește pitch-urile în video-ul de mai jos.