Experiența plimbărilor pe două roți depinde nu doar de nivelul de confort, dar și de protecție, de aceea îți recomandăm câteva accesorii pentru bicicletă pe care trebuie să le ai înainte să o scoți afară.

Unul dintre primele accesorii pentru bicicletă pe care trebuie să ți le cumperi este o cască de protecție. KTM Factory Youth este o cască de bicicletă unisex, ventilată prin 20 de orificii, cu vizor și fiind ușor de ajustat. O cumperi de aici.

Indiferent că sunt mici sau mari, bicicliștii trebuie să își asigure încheieturile cu un set de protecție, pentru a atenua impactul accidentărilor. Setul de protecție pentru încheieturi pe care îl recomandăm este potrivit pentru tineri și adulți. Fixarea se face prin prindere cu arici, interiorul este buretat, iar exteriorul este din material textil, cu protecții din plastic rezistent. Setul include 2 apărătoare pentru încheieturile mâinilor, 2 cotiere și 2 genunchiere. Îl poți comanda aici.

Ultimul accesoriu pentru bicicletă din această categorie sunt mănușile pentru ciclism, care îți vor crește gradul de încredere atunci când pedalezi, deoarece vin echipate cu un material aderent ce ajută la fixarea palmei pe manșon. Mănușile sunt căptușite cu un material special care oferă o amortizare bună și caracteristică de anti-alunecare, iar la exterior au un elaston pentru o bună aerisire. Sunt recomandate pentru teren ușor accidentat și oraș. Le găsești aici.

Chiar dacă este vorba despre bicicletă, este important să ții întotdeauna mâinile pe ghidon, iar pentru asta te va ajuta un suport de telefon pentru bicicletă. Widras vine cu un mecanism inteligent de fixare pe orice tip de bare și de orice dimensiune. Nu este nevoie de instrumente adiționale și îți va lua mai puțin de 60 de secunde pentru instalare. Poate susține telefoane de toate dimensiunile. Cumpără-l de aici.

Nu mai puțin importantă este hidratarea, mai ales atunci când pedalezi pe distanțe mai lungi, în sezonul cald. Un suport pentru bidon este un accesoriu de bicicletă util în acest sens. Cel oferit de brandul RMS are tip de prindere cu șurub, cu montare pe cadru, fiind construit din aluminiu. Se găsește aici.

Tot din categoria accesoriilor de bicicletă pentru protecție este și acest set de lumini LED, format din 2 ventile tip licurici.Ventilul tip licurici dispune de senzor de mișcare și luminează doar atunci când este în mișcare. Capacul ventil este universal și se poate monta nu doar pe biciclete, ci și pe orice altă roată. Cumpără de aici.

De asemenea, ai putea să-ți instalezi și un set de oglinzi retrovizoare. Cele propuse de noi pot fi utilizate pentru ghidon, sunt confecționate dintr-o combinație de plastic și metal, iar una dintre dintre caracteristicile cheie este aspectul reflectorizant. Le găsești aici.

Ultimul accesoriu pentru bicicletă, dar nu cel din urmă, este această pompă de mână, cu indicator de presiune. Rezistă la o presiune maximă de 10 bar / 150 psi, are o înălțime de 530 mm, cu o lungime a furtunului de 630 mm. Baza largă asigură o stabilitate mai mare, iar corpul este confecționat din aluminiu. O poți comanda aici.