Telefoanele mobile sunt peste tot cu noi în momentul de față, așa că accesoriile de smarpthone sunt obligatorii dacă vrei să asculți muzică, să ai baterie pentru mai mult timp sau ca să ții telefonul în mașină.

Sunt reduceri importante de Stockbusters la eMAG, așa că ar trebui să mai profiți de ele până pe 22 februarie și să explorezi și alte produse.

Iată câteva accesorii de smartphone pe care poți să le iei:

Xiaomi face produse la un preț foarte bun și arată bine. Căștile Xiaomi Mi Comfort sunt cu fir, au un design minimalist și se pun peste ureche. Dețin o interfață specială pe casca stângă, pentru a putea să controlezi tactil melodiile ascultate. Intensitatea sunetului este de 107 de decibeli. Poți comanda căștile de aici.

Un smartphone are o autonomie de o zi, cel mult, iar o baterie externă ți-e utilă pentru a prelungi autonomia terminalului când ai cea mai mare nevoie. ADATA AA10050 e o baterie externă cu o capacitate de 10.000 de miliamperi, ceea ce îți va permite să încarci un telefon de cel puțin 3 ori. Are trei culori și o poți comanda de aici cu o reducere de 29%.

Accesorii de smartphone - încărcare wireless și suport auto

Am avut multă vreme un suport auto care se punea pe parbriz și care tot cădea. Din acest motiv am decis să am suporturi pentru telefon de bord sau pentru sistemul de ventilație. De Stockbusters am găsit un suport foarte bun și ieftin - Trust Ziva, care are inclusiv cauciuc pentru a nu zgâria terminalul. Poți să comanzi de aici.

Ai iPhone? Ai nevoie de un accesoriu pentru telefonul tău. Cablurile pentru dispozitivele Apple sunt foarte sensibile și se strică mereu. Așa că recomand cabluri alternative, de la firme de încredere. Cablurile ADATA sunt o alegere bună, iar cel pe care-l recomand e unul roz, așa că se va asorta mai degrabă cu o fată. Reducerea sa e de 44% și îl găsești aici.

Ultimul accesoriu de smartphone pe care vreau să-l recomand e un încărcător wireless, dacă ai un dispozitiv care acceptă așa ceva. Îl pui pe birou și când ai nevoie să-ți încarci telefonul doar îl pui acolo. E la o reducere considerabilă și îl poți cumpăra de aici.