Conceput ca un model de eleganță, Aspire S24 cu ecran de 23,8 inci este computerul cu Windows 10 perfect pentru consumatorul modern aflat în căutarea echilibrului între stil și performanță.

Noul model all-in-one este cel mai subțire produs vreodată de Acer, ecranul având un profil cu o grosime de numai 5,97 mm. Ecranul fără margini și designul în negru și auriu mat al lui Aspire S24 vor atrage privirile, adăugând un accent suplimentar de eleganță funcțională..

Aspire S24 oferă o experiență vizuală vie și proaspătă, indiferent de unde îl privești, datorită ecranului Full HD IPS cu unghi de vizualizare larg, de 178 de grade. Rama ultra-îngustă a ecranului, de doar 2,7 mm, aduce raportul între suprafața ecranului și cea totală la 90%, ceea ce dă senzația unui ecran mai mare, care umple întregul câmp vizual.

Specificații Acer Aspire S24

Echiparea cu procesoare Intel Core de generația a 8-a și, opțional, cu memorie Intel Optane, face ca Aspire S24 să redea cu ușurință conținuturi multimedia captivante și să îndeplinească sarcini de zi cu zi, asigurând în același timp o experiență de utilizare fluidă și interactivă. Conexiunea wireless prin tehnologia Intel Dual Band Wireless-AC (802.11ac 2x2 MIMO) asigură o legătură rapidă și fiabilă la rețea, iar grație subwooferului cu 2.1 canale, compatibil cu tehnologiile Dolby Audio Premium și Acer TrueHarmony, computerul oferă utilizatorilor un bas puternic și profund, ce aduce la viață chiar și cele mai subtile sunete din muzică și video.

Windows 10 preinstalat

Aspire S24 duce funcționalitatea la noi niveluri prin Windows 10, care include asistentul virtual Cortana și Microsoft Edge. Soclul, care servește și ca stație de încărcare wireless, le permite utilizatorilor să își încarce dispozitivele mobile fără grija cablurilor, datorită suportului pentru încărcarea wireless a echipamentelor compatibile Qi.

Cu un design ergonomic, conceput pentru a îmbunătăți productivitatea la maximum prin reducerea oboselii și disconfortului utilizatorilor, Aspire S24 are un ecran rabatabil la înclinații de la -5 la 30 de grade, care combină tehnologia Acer ExaColor™ pentru a reproduce fidel culorile, precum și tehnologiile BluelightShield™ și Flickerless™, ce pot contribui la prevenirea oboselii ochilor.

Aspire S24 este dotat cu un HDD cu capacitatea de 1 TB plus un SSD de 128GB sau 256GB fiind astfel echipamentul perfect pentru editarea și stocarea proiectelor video de anvergură.

Prețuri și disponibilitate: Aspire S24 sunt disponibile în magazinele partenerilor Acer din România la prețuri recomandate începând 6.499 lei.