Site-ul CamSoda a anunțat, de curând, lansarea CockBlockchain, o platformă pe care utilizatorii își pot posta fotografiile nud și pot primi bani pentru acest lucru. Scopul ar fi unul onorabil, potrivit vicepreședintelui companiei, Daryn Parker.

"Ceea ce era un joc de explorare sexuală și un ritual de trecere s-a transformat, iar oamenii ori se păcălesc între ei folosind fotografii false, ori, mai rău, exploatează fotografiile altora pe Internet. Odată cu lansarea CockBlockchain, platformă care a devenit posibilă mulțumită tehnologiilor demonstrate de noi și a contractelor inteligente bazate pe blockchain, reinventăm un joc sexual clasic", a declarat Parker pentru TNW.

Reprezentanții companiei susțin că platforma CockBlockchain este, deocamdată, în stadiu beta. Pe parcursul timpului, îi vor fi adăugate tehnologii de "recunoaștere a penisului și vaginului" pentru a bloca conturile care se folosesc de imagini cu alte persoane, dar nu se știe exact cum vor fi implementate aceste funcții, deoarece CamSoda nu a prezentat codul din spatele CockBlockchain.

În momentul de față nu există nici măcar un demo funcțional, dar asta nu este prima incursiune a CamSoda în lumea tehnologiei. La începutul anului, compania a anunțat un vibrator care comanda automat pizza după ce îți terminai treaba cu el, dar și o platformă web interactivă care făcea ca jucăriile sexuale să vibreze mai puternic odată cu creșterea prețului Bitcoin.

Platforma CockBlockchain poate fi accesată aici, dar este doar un site de prezentare deocamdată.