După o săptămână grea de muncă, o porție sănătoasă de seriale pe Netflix face bine la suflet și la buna dispoziție, iar luna aprilie vine cu o serie de producții noi, dar și cu episoade proaspete pentru seriale pe care e posibil să le urmărești deja.

Seriale noi pe Netflix în luna aprilie

Lost in Space este unul dintre cele mai așteptate seriale Netflix și va debuta pe 13 aprilie. Lost in Space este un remake după seria omonimă din 1965 și spune povestea familiei Robinson care, în timpul unei misiuni, ”naufragiază” pe o planetă extraterestră unde pericolul pândește la tot pasul. Serialul original Netflix promite efecte speciale spectaculoase și o atmosferă tensionată.

Troy: Fall of a City e un serial pentru cei care vor un pic de istorie, un pic mai multă acțiune, poate un pic de romantism și intrigă cât cuprinde. Dacă sunteți fani ai seriilor Spartacus, Rome, Vikings, Troy: Fall of a City sigur va fi pe gustul vostru, iar premiera va fi pe data de 6 aprilie.

Fastest Car este un reality show în care bolizi de lux și superacaruri exotice sunt puse la întrecere cu mașini aparent obișnuite, dar care sunt modificate pentru a atinge viteze absurde. Întregul prim sezon va fi disponibil pe Netflix începând cu 6 aprilie.

Episoade și sezoane noi pe Netflix

La Casa del Papel, serialul original Netflix produs în Spania, revine cu cel de-al doilea sezon. Thrillerul e foarte apreciat la nivel global și e considerat unul dintre cele mai bune seriale Netflix. Sezonul al doilea va debuta tot pe 6 aprilie.

Lucifer, cu toate că nu este o producție originală Netflix, este un serial apreciat de mulți. Combină elemente fantastice cu intrigă polițistă și cu numeroase momente comice, iar din luna aprilie vei putea vedea și sezonul al treilea, un episod nou fiind adăugat în fiecare săptămână.