Versiunea specială Stormtrooper Edition a căștilor Razer Kraken este cel mai nou membru al popularei familii de periferice Razer Stormtrooper Edition. Noua ediție păstrează caracteristicile căștilor originale Razer Kraken, dar are un {{design[44]}} inspirat de cea mai temută armată din universul Star Wars.

Conceput pentru gameri și pentru jucători profesioniști deopotrivă, căștile Razer Kraken Stormtrooper Edition încorporează difuzoare de 50mm special calibrate pentru a reda cu acuratețe și cele mai discrete efecte de sunet, dar și exploziile asurzitoare. Microfonul unidirecțional și retractabil asigură o {{comunicare[43]}} clară chiar și în mijlocul celor mai haotice bătălii.

Folosind un cadru capitonat de aluminiu și cupe care includ un strat de gel cu efect răcoritor, căștile Kraken Stormtrooper Edition asigură confortul chiar și pe durata sesiunilor prelungite de {{gaming[30]}}. Cu o rotiță de control a volumului amplasată pe cablu și cu un jack de 3.5mm, noile Razer Kraken Stormtrooper Edition sunt compatibile cu sistemele PC și Mac, console de jocuri, dar și dispozitive mobile.

Gama de periferice Stormtrooper Edition mai include:

  • Tastatura BlackWidow Lite – o tastatură fără partea numerică ce folosește switch-urile silențioase Razer Orange Switches
  • Mouse-ul Atheris – un mouse wireless cu 7200 DPI și o durată de funcționare de până la 350 de ore cu o singură încărcare
  • Goliathus Extended Edition – un mouse mat de dimensiuni generoase, cu suprafață micro-texturată

Razer Kraken Stormtrooper Edition este disponibil pe Razer.com la un preț începând de la 119.99 Euro.