FIFA 20 vine cu suficient de multe premiere încât să convingă orice amator (sau profesionist) de jocuri video (dar și orice microbist) să îl încerce. În primul rând, marchează un moment istoric, fiind primul joc FIFA care aduce toate echipele din Liga 1 a României la degetele gamerilor. Cluburile românești vor putea folosite în toate modurile de joc din FIFA 20. Loturile echipelor vor fi actualizate constant, pentru ca membrii să fie mereu "la zi". Jucătorii vor putea fi folosiți inclusiv în modul carieră.

“Includerea Ligii I în FIFA a fost una dintre cele mai importante solicitări pe care le-am primit din partea comunității FIFA din România și este o realizare de care întreaga echipă EA România este foarte mândră. Suntem încântați că Liga I va fi «in the game»! Cu ajutorul Ligii Profesioniste de Fotbal din România am reușit să includem anul acesta toate echipamentele de joc, blazoanele, mingile de meci și jucătorii din Liga I din România”, a spus Andrei Lăzărescu, EA SPORTS FIFA 20 Senior Producer, EA România.

Apoi, modul FIFA VOLTA este și el special. Marchează, într-un fel sau altul, o reîntoarcere la originile fotbalului, adică în stradă, dar și o reîntoarcere la o idee mai veche, aceea de FIFA Street, joc care nu a mai fost disponibil din 2012. Ionel Stănescu, Producer VOLTA Footbal, susține că acesta este cel mai personalizabil și mai accesibil mod din FIFA. VOLTA Story e o experiență ”narativă”, VOLTA Tour e un mod ”connected single player”, iar VOLTA League aduce acțiunea ”head to head” la fotbalul de stradă.

Bineînțeles, utilizatorii vor avea la dispoziție și modurile Carieră, dar și Ultimate Team.

FIFA 20 este disponibil pe toate platformele majore.

Cât costă? Prețul FIFA 20

  • FIFA 20 Xbox One/ PS4 - 310 lei
  • FIFA 20 Champions Edition - 380
  • FIFA 20 Ultimate Edition - 480 lei
  • FIFA 20 PC - 260 lei
  • FIFA 20 Nintendo Switch - 240 lei