Serviciul este disponibil prin aplicația mobilPay Wallet, portofelul digital care permite efectuarea plăților în toate mediile – în magazinele online ale comercianților, la casele de marcat sau direct în aplicație.

Prin acest parteneriat, mobilPay Wallet oferă clienților Floria o experiență nouă de plată, prin alegerea directă a produsului expus și scanarea codului QR special afișat în dreptul acestuia.

Noua modalitate de plată este prezentă în toate cele șase florării Floria din București, Otopeni și Ploiești, în care clienții pot plăti pe loc buchetul dorit, în numai trei click-uri, fără a apela la cash sau la carduri, utilizând funcția Scan&Pay a aplicației mobilPay Wallet.

„Împreună cu Floria introducem pentru prima oară în România afișarea codurilor QR în dreptul produselor din magazin, pentru plata instant prin funcția Scan&Pay a mobilPay Wallet. Reimaginăm, astfel, întregul proces de plată din magazin și suntem convinși că noua soluție de achitare directă a produselor va fi adoptată rapid și de către alți retaileri care comercializează produse cu intervale de prețuri standardizate, oferind clienților o experiență de cumpărare mult mai rapidă”, a declarat Antonio Eram, CEO & Founder mobilPay.com

„Parteneriatul cu NETOPIA mobilPay și implementarea QR code-urilor care permit plata rapidă prin smartphone în florăriile Floria reprezintă un pas important în direcția strategică în care ne îndreptăm din perspectiva digitalizării și diversificării modalităților de plată. Ne bucurăm să fim și în acest context un retailer care susține inovația și simplificarea proceselor prin tehnologie. NETOPIA mobilPay este procesatorul de plăți prin card de pe Floria.ro și deci adoptarea soluției de plată mobilPay Wallet dezvoltată de echipa lor pentru offline este un demers natural”, declară Adrian Ciucur, CEO Grup Floria.

Lansată în 2013, mobilPay Wallet este o aplicație complet gratuită pentru utilizatori, prin care plățile se fac instant din aplicație sau prin scanarea codului QR afișat la casele de marcat sau pe pagina de plată a magazinelor online. Fiecare plată este securizată, iar utilizatorii mobilPay Wallet achită inteligent, în mii de locuri, online sau offline: la casele de marcat, pentru facturi de telefonie, internet și TV, facturi de utilități, reîncărcarea de cartele prepaid, transport public în diferite orașe ale țării, parcări, întreţinere la bloc sau la restaurant. De asemenea, consumatorii pot achita produse şi servicii la peste 6.000 de comercianți online, totul printr-o simplă scanare de QR.

Floria.ro a împlinit anul acesta 8 ani de existență. Floria.ro a câștigat de șase ori titlul „Florăria Anului” la Gala Premiilor eCommerce, iar din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente.

Rețeaua de florării Floria cuprinde 4 florării în București, în Piața Dorobanți, bd. Ion Câmpineanu, Afi Cotroceni și Băneasa Shopping City, precum și o florărie în Aeroportul Otopeni și una în Ploiești. Grupul Floria operează florăria online Floria.ro (Floria Network SRL), rețeaua de florării Floria (Flower’s Secret SRL), proiecte peisagistice și décor pentru evenimente (Floria Projects SRL), distribuție de flori și plante către retailul de tip IKA (Rețeaua Floria SRL), precum și vânzări engros (Floria International Wholesale SRL).