Prin acest parteneriat, profesioniștii locali și micile afaceri de pe platforma Necesit.ro își pot plăti rapid și în siguranță facturile pentru lead-urile pe care platforma le oferă, la oricare dintre cele peste 19.000 de terminale PayPoint instalate în magazinele din apropiere. În acest fel, PayPoint își extinde rețeaua de peste 180 de furnizori de telecomunicații, utilități, transport și servicii financiare, prin intermediul cărora colectează peste 100 de milioane de plăți de facturi.

Prin intermediul terminalelor PayPoint mai pot fi plătite şi alte facturi de utilități (gaz, apă, electricitate etc), contravaloarea rovinietei și a ratelor bancare, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu. Mai mult, se poate realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi se pot efectua transferuri de bani interne şi internaţionale, în magazinele PayPoint selectate.

Mii de români caută în fiecare zi pe platforma online Necesit.ro servicii oferite de profesioniști locali. Necesit.ro pune rapid și gratuit în legătură clienți din toată țara cu firme din diverse domenii, de la arhitecți, zugravi, acoperișari, electricieni, instalatori, până la firme de ferestre, servicii de contabilitate, designeri de site-uri web, firme de curățenie, firme de pază și alte categorii. La o cerere a unui client se primesc până la 6 oferte de la diferiți profesioniști. Toate firmele care oferă servicii pe Necesit.ro sunt verificate în prealabil și evaluate de clienți după finalizarea fiecărui proiect.