Francezii de la ApoteoSurprise, o agenție de organizat evenimente, cunoscuți pentru serviciile extravagente pe care le oferă, pregătește un nou pachet pentru cei care vor să-și înceapă viața împreună. Asfel, din luna martie 2022, compania le va oferi celor interesați posibilitatea de a-și cere iubitele în căsătorie în timp ce se află pe orbită în jurul Lunii. Pentru asta, doritorii vor avea nevoie de doar vreo 120 de milioane de euro (costul pachetului este de 145 de milioane de dolari).

Milionarii care vor să aibă parte de această experiență extraterestră vor ajunge pe orbita Lunii după cinci luni de la momentul în care au rezervat pachetul. În ceastă perioadă vor trece printr-un training tehnic și fizic (acesta va avea o durată de 12 săptămâni). În prețul pachetului este inclusă decolarea de la Centrul Spațial Kennedy din Cape Canaveral (Florida). Trei zile mai târziu, îndrăgostiții vor ajunge pe orbita lunară, zburând deasupra satelitului natural al Pâmântului la o altitudine de 200/300 de kilometri (vor zbura și pe deasupra părții întunecate a Lunii).

Ca notă extra, care va spori la această experiență, în momentul în care se vor simți primele efecte ale pierderii gravitației, în căștile turiștilor spațiali se va auzi Thus spoke Zarathustra, Op.30, a lui Richard Strauss, iar în momentul propunerii efective se va auzi melodia lui Frank Sinatra, Fly Me to the Moon.

Agenția franceză ApoteoSurprise a fost fondată în 2006 de către Nicolas Garreau, un antreprenor cu studii de inginerie aeronautică. Compania s-a specializat pe oferirea de pachete exclusiviste pentru cereri în căsătorie, iar prețurile cerute variază de la 350 de dolari la 145 de milioane de dolari.

Până acum, printre clienții companiei s-au numărat șefi de state, miliardari ruși, actori americani, fotbaliști sau vedete TV.

Cel mai nou pachet la care lucrează agenția, cererea în căsătorie pe orbita Lunii este inspirat de misiunea Apollo 8 din 1968, planul lui Garreau fiind de a organiza ”cea mai nebună și extravagantă cerere în căsătorie din ultimii 13,8 miliarde de ani”.