Aceasta este a doua oară când auzim despre Allview X4 Soul Infinity. Prima dată, brașovenii i-au făcut teasing spunând că va fi primul telefon sub brand românesc cu display fără margini. Acum se laudă că vor integra pe el capacități de inteligență artificială.

Smartphone-ul ar urma să fie prezentat în această toamnă. “Ceea ce va diferenția cu adevărat X4 Soul Infinity de orice alt terminal din piață, indiferent de producător, este o tehnologie la care lucrăm de ceva vreme și pe care ne propunem să o dezvăluim la lansare. Promitem să surprindem plăcut piața de telefonie din România” a precizat Lucian Peticilă.

Telefonul ar urma să fie construit din sticlă și metal, display-ul ar fi de 5,7 inch, iar camera foto principală ar avea diafragmă f/1.8, adică ar urma să fie suficient de sensibilă la lumină încât să scoată fotografii bune chiar și noaptea.

Ideea smartphone-ului X4 Soul Infinity a fost făcută publică în premieră la începutul acestui an, sub forma unei imagini asociate lunii august în calendarul Allview, trimis către colaboratori și parteneri. Până acum, specialiștii Allview au dezvoltat multiple variante ale acestui produs, proiectat pentru o utilizare rapidă și confortabilă. Forma finală în care vor fi integrate subansamblele smartphone-ului X4 Soul Infinity va fi dezvăluită pe măsură ce acestea vor fi finalizate.

Marca Allview X4 Soul Infinity a fost înregistrată la European Union Intellectual Property Office (EUIPO).

Cei care doresc să afle detalii despre acest produs se pot înscrie pe pagina dedicată X4 Soul Infinity și vor avea acces la beneficii gândite special pentru ei.

Iar cei care vor acum un telefon cu display fără margini, pot opta pentru un Samsung Galaxy S8, pentru un LG G6 sau pentru un Xiaomi Mi Mix.