”Evenimentul va avea loc la Globalworth Campus”, se scrie în invitație, acolo unde am scris deja că va fi deschis biroul.

În luna octombrie a anului trecut, un oficial al Globalworth anunța faptul că gigantul american de retail Amazon va reprezenta cel mai important chiriaș al primii clădiri din proiectul Globalworth Campus din Pipera.

Clădirea care ar urma să găzduiască birourile Amazon dispune de o suprafață totală închiriabilă de 29.000 de metri pătrați. Deși reprezentantul Globalworth nu a precizat suprafața închiriată de Amazon în Pipera, aceasta este estimată la circa 13.000 de metri pătrați.

Anul trecut, Amazon a închiriat o suprafață de 13.500 de metri pătrați la Iași, acolo unde are deja birouri, în cadrul proiectului Palas (în clădirea United Business Center – UBC).

La începutul acestui an, Amazon avea disponibile și primele anunțuri de job-uri pentru biroul din Capitală. Amazon căuta pentru joburi în IT ingineri software, traducători, dar și oameni de HR. Multe dintre tehnologiile prezentate implică dezvoltarea de soluții pentru Amazon Alexa, asistentul personal creat de gigantul american și care este integrat în boxe inteligente produse chiar de ei sau de alții.

Procesul de recrutare pentru biroul din București este încă deschis. Găsiți aici o listă a pozițiilor disponibile.