Acesta este format dintr-o conferință unde vor veni speakeri de la companii de prestigiu la nivel global, un maraton de programare de 24 de ore (hackathon) și Startup Avalanche, o competiție pentru companii aflate la început de drum.

De-a lungul celor trei ediții, Techsylvania a devenit punctul de convergență pentru pasionații de IT și antreprenorii ecosistemului local, oferindu-le acestora diverse oportunități prin care să se facă remarcați, precum Startup Avalanche, o competiție pentru companii aflate în primii ani și Startup Showcase, o campanie prin care startup-urile au fost invitate să își expună produsele pe parcursul întregului eveniment.

Ai sub 18 ani? Participi gratuit

Anul acesta, Techsylvania pregătește o surpriză și tinerilor sub 18 ani pasionați de tehnologie și antreprenoriat. Aceștia vor putea obține un bilet gratuit la eveniment, dacă trimit un e-mail la [email protected] sau un mesaj pe pagina de Facebook a evenimentului, prin care își exprimă dorința de a participa la conferință sau hackathon.

Ca la fiecare ediție, și în acest an sunt așteptați speakeri de prestigiu de la companii de top precum NVIDIA, SAP, Allianz Ventures, Financial Times, Amazon, Wunderlist, McKinsey, 500 Startups, SamsungNEXT ș.a. Alături de investitori și experți tehnici, va urca pe scena Techsylvania și Newton Howard, profesor de Computational Neuroscience și Neurosurgery de la Universitatea Oxford, director la MIT Mind Project și la MIT Syntethic Intelligence Labs, dar și Tariq Krim, fondator și CEO al Jolicloud, care a fost numit și "Young Global Leader" de către World Economic Forum.

Cod special pentru comunitatea start-up.ro

Dacă ai ajuns în acest articol și vrei să participi la Techsylvania, start-up.ro îți oferă o o reducere de 15% din prețul biletelor. Du-te pe site, comandă un bilet, și introdu codul StartuproTech. Și pentru asta îți mulțumim că faci parte din comunitatea noastră.

Pentru pasionații de IT, surprizele nu se opresc aici. La hackathon, alături de dispozitivele deja prezente pe site, mai sunt și Amazon Echo, Jetson TX2 Module de la NVIDIA, Electric Imp și Arduino. În continuare, pe lângă șansa de a fi îndrumați de către experți din companii de top, participanții vor putea intra în posesia unor premii importante, dar vor avea și oportunități prin care să-și ducă proiectul mai departe. Printre acestea se numără: interviu și program pre-seed la Young Leaders Club, sesiuni de mentorat și acces la evenimentele organizate de către Risky Business, un interviu cu Google Launchpad Start în Varșovia, Firebase credit de la Google în valoare de 588 de dolari, powerbanks pentru toți membrii primelor trei echipe câștigătoare din partea NTT Data, bilete gratis la Startup Istanbul și multe alte dispozitive.

Ultimele biletele pentru conferință pot fi achiziționate la prețul de 99 de euro Builder sau 199 de euro VIP, iar biletele de la hackathon pot fi achiziționate începând de la 19 de euro de pe website-ul www.techsylvania.co.