Cu ajutorul unui factor de formă PCIe, procesoarele grafice de pe cele două plăci vor pune umărul la crearea unor experiențe dinamice, imersive, pentru platformele de gaming de cazino.

Pentru producătorii care au nevoie de performanța superioară pusă la dispoziție de un GPU Embedded, noul E9560 livrează rezultate mai bune cu 11% decât actualul E9550. Pentru a ajunge la această performanță, procesorul se folosește de 36 de unități de calcul, ajutate de un consum redus de energie, de mai puțin de 130W.

De asemenea, AMD Embedded pune la dispoziția clienților din industria cazinourilor o varietate de soluții pentru a echipa orice sistem de gaming. AMD Ryzen™ Embedded V1000 SoC aduce împreună tehnologiiile CPU și GPU într-un singur pachet, pentru a putea pune în funcțiune până la patru display-uri 4K în același timp.

În plus, una dintre cele mai mari companii de gaming de cazino din Europa, Casino Technology, a anunțat că va oferi suport pentru AMD Ryzen Embedded V1000 SoC, în timp ce Quixant va lansa o nouă generație de controllere de gaming, QXi-7000 LITE, care se va folosi de AMD Ryzen Embedded R1000 SoC, permițând o performanță de top în designul de jocuri.