Înscrieri deschise la cel mai bun accelerator din Europa Centrală și de Est

ABC Accelerator, unul dintre cele mai bune programe de accelerare și incubatore din Europa Centrală și de Est, primește aplicații pentru un nou batch de startup-uri, pentru programul din 2019.

Programul de accelerare ABC Accelerator, din Slovenia, este unul dintre câștigătorii competiției Central European Startup Awards, fiind premiat la categoria Best Accelerator and Incubator Program, pentru al doilea an consecutiv.

A fost deschisă perioada de înscrieri pentru un nou batch de startup-uri, data limită fiind 17 decembrie, pentru programul care va începe în ianuarie 2019. În cei trei ani de activitate, aproape 130 de startup-uri au accelerat în program, adunând împreună peste 30 de milioane de euro din investiții.

ABC Accelerator este un program de accelerare și mentorat pentru startup-uri, care susține creșterea companiilor inovatoare, oferindu-le instrumentele, resursele, accesul la o rețea de experți și cunoștințele necesare pentru a scala. 

În afară de abordarea profesională, programul de accelerare investește până la 250.000 de euro în startup-uri prin fondul său de investiții ABC First Growth. ABC a adus în program experți de la entități de renume, precum Google, dar și alți investitori cu deschidere la piața globală. 

Foto credit: peshkova / Deposit Photos

 



Citeste si