Primul produs pe listă este camera de supraveghere pentru interior KC120. Camera filmează la o rezoluție de 1080p, fiind ușor de gestionat prin aplicația KASA. Camera KC120 este în special folositoare pentru persoanele care vor să interacționeze cu cei dragi de la depărtare, asigurând comunicare audio pentru ambele părți.

Pentru cei care preferă să monitorizeze și să protejeze fiecare intrare a locuințelor lor, camera de supraveghere pentru exterior KC200 este alegerea ideală. Aceasta va transmite notificări instantanee în cazul în care va detecta mișcare sau sunete în proximitatea acesteia. Camera dispune și de un grad de protecție IP65, protecția fiind asigurată împotriva ploii și prafului.

Pentru o gestionare mai bună a dispozitivelor conectate la curent, prizele HS100 și HS110 reprezintă alegerea optimă. Puteți fi siguri că locuința este în siguranță cu ajutorul funcției “mod vacanță”, prin care puteți programa priza inteligentă să aprindă și să stingă automat lampa la ore fixe, dând astfel impresia că cineva este mereu acasă. Mai mult, cu ajutorul prizei HS110 puteți analiza consumul de energie în timp real. Dispozitivele sunt ușor de administrat prin control vocal cu ajutorul Amazon Echo, sau prin aplicația de smartphone KASA.

Dacă nu dispuneți de o lampă, nu este nicio problemă. Similar prizelor inteligente, becurile inteligente KL110 și KL120 pot fi configurate și ele să se aprindă și să se stingă atunci când cineva nu este acasă. Puteți programa becul la ore fixe sau îl puteți gestiona de la distanță, prin aplicația de telefon KASA. KL110 se conectează cu ușurință la rețeaua Wi-Fi a locuinței, fără să necesite vreun echipament suplimentar.

Pentru cei care preferă un concediu în intimitatea locuinței, becul multicolor KL130 este alegerea potrivită pentru petreceri memorabile. Cu acesta, puteți seta atmosfera potrivită pentru o seară alături de prieteni și familie. După petrecere, acesta va seta automat intensitatea luminoasă pentru a se potrivi cu lumina naturală de afară, asigurând astfel un ambient plăcut.

Unboxing KL130 I Bec multicolor TP-Link Kasa Smart:

Dacă doriți să rămâneți conectați în concediu, sistemele mesh Deco M4 și Deco M5 sunt opțiuni adecvate pentru toate casele de vacanță. Prin tehnologia Mesh, cele două sisteme asigură o acoperire puternică în fiecare colț al casei, iar prin cele 2 benzi (de 5 GHz respectiv 2.4 GHz) acestea sunt potrivite pentru o multitudine de sarcini de lucru. Deco vine și cu multiple funcționalități în funcție de nevoile individuale ale fiecărui utilizator, putând fi utilizat drept router sau access point. Configurarea, instalarea, și gestionarea acestora sunt și ele la doar câteva atingeri de ecran distanță, prin aplicația TP-Link Deco.

Unboxing Sistem Mesh Wi-Fi Gigabit Deco M4:

O soluție atât pentru concedii dar și pentru delegații este routerul TL-MR6400. Routerul oferă posibilitatea de conectare la o rețea LTE 4G fără să necesite o configurare în prealabil. TL-MR6400 poate menține conectate până la 32 de dispozitive. Setările de rețea pot fi realizate intuitiv, cu ușurință, prin aplicația de smartphone TP-Link Tether.

Cu toții cunoaștem drumurile lungi, “interminabile”, pe care le străbatem până la destinația de vacanță. Percepția asupra drumului se poate schimba însă în momentul în care vizionați filmele sau serialele voastre preferate. Aici intervine lipsa internetului sau datele mobile limitate care se pot dovedi problematice. Atingând viteze de descărcare de până la 150 Mbps, routerul mobil M7350 de la TP-Link vă scapă de aceste probleme. Acesta suportă conexiuni 4G LTE și permite streamingul de filme online fără întreruperi. Cu ajutorul bateriei de 2000 mAh, acesta asigură până la 8 ore de funcționare iar administrarea acestuia este intuitivă, prin intermediul aplicației tpMiFi.

HUB-ul portabil UH400 este o soluție pentru cei care doresc să rămână conectați pe perioada vacanței și utilizează dispozitive mobile de tip laptop sau notebook. HUB-ul poate conecta simultan până la 4 dispozitive, asigurând o viteză de transfer de până la 5 Gbps cu ajutorul porturilor USB 3.0 (de 10 ori mai mare decât folosind porturile USB 2.0).

Desigur, durata de viață a bateriei dispozitivelor este și ea limitată, unde își intră în rol Power Bank-ul TL-PB10000. Cu ajutorul capacității mari, de 10000 mAh, acesta poate încărca complet majoritatea dispozitivelor. TL-PB10000 dispune de 2 porturi de încărcare inteligentă, acestea furnizând o putere de încărcare potrivită pentru capacitatea fiecărei baterii în parte. Acesta suportă o capacitate de încărcare de 5V/2,1A, atingând capacitatea maximă de încărcare în aproximativ 4.8 ore.

Gamerii care doresc o vacanță în rețea pot apela cu încredere la routerul Archer C5400X. Routerul vine cu un procesor puternic de 1,8 GHz, 3 co-procesoare și 1 GB RAM, care transformă latența din jocuri într-o amintire neplăcută. Cele 3 benzi (2 de 5 GHz respectiv una de 2.4 GHz) asigură viteza necesară unei sesiuni de gaming profesionale. Acoperirea Wi-Fi mare este și ea asigurată de Archer C5400X, astfel, nu sunteți limitați la un singur spațiu de gaming.

Unboxing router de gaming Archer C5400X: