O nouă finanțare uriașă pentru Slack. La cât este evaluată compania

Slack, unul dintre cele mai cunoscute tool-uri de productivitate, tocmai a anunțat că a primit o investiție în valoare de 427 de milioane de dolari, compania fiind evaluată la 7,1 miliarde de dolari.

La începutul lunii, citam surse apărute în presă care spuneau că Slack este în așteptarea unei finanțări. Astăzi, compania a anunțat încheierea unei noi runde de investiții, care i-a adus 427 de milioane de dolari, ceea ce crește valoarea companiei la 7,1 miliarde de dolari. Această rundă a fost condusă de Dragoneer Atlantic Group și General Atlantic, cu participarea altor investitori, inclusiv cei deja existenți, relatează publicația Business Insider, citând un comunicat lansat de Slack.

Suma totală a investițiilor de până acum se ridică la 1,27 miliarde de dolari. Ultima rundă a fost în luna septembrie, fiind condusă de SoftBack, când Slack a primit 250 de milioane de dolari, la o evaluare de 5 miliarde de dolari.

Potrivit comunicatului, compania are 8 milioane de utilizatori activi și 70.000 de echipe plătitoare, aproape cu 50% mai mult decât anul trecut.

Recent, Slack a cumpărat din competitori pentru a-i câștiga pe programatori. La o evaluare de 7,1 miliarde de dolari, Slack devine un competitor important și își consolidează poziția pe piață și complică lucrurile pentru marile companii care și-au arătat intenția de a o cumpărat, inclusiv Amazon, mai remarcă publicația.



Citeste si