V9, noul telefon de la Vivo, are „breton” și o cameră foto de 24MP

Chinezii de la Vivo au lansat un telefon nou care are vine cu unele caracteristici preluate de la iPhone. Dar dincolo de designul inspirat de Apple, Vivo 9 are câteva funcționalități proprii interesante.

Vivo 9 are un display cu diagonala de 6.3 inci și un raport de aspect al ecranului de 19:9. Telefonul vine cu un „breton”, despre care compania spune că ajută la atingerea unui procentaj de 90 % pentru aspectul ”screen-to-body ratio”.

Pe spatele telefonului se găsește o cameră duală și senzorul de amprentă. Una dintre camere are 16 megapixeli și lentile cu diafragma f/2, iar cea de-a doua are 5 megapixeli și contribuie la efectul de blur de fundal. Compania a pus accent pe opțiunea pentru selfie și vine cu o cameră frontală de 24 megapixeli cu aceeași diafragmă f/2. Aceasta are și funcția de iluminare pentru selfie, întâlnită la multe modele de telefoane.  

Smartphone-ul rulează cu un procesor Snapdragon 626, are 4 GB memorie RAM și 64 GB capacitate de stocare. Telefonul folosește interfața de la Vivo - Funtouch OS 4.0, bazată pe Android 8.0 Oreo. Autonomia este susținută de o baterie cu capacitatea de 3260 mAh. Telefonul are slot de card microSD, port Micro USB și mufă jack pentru căști. 

În plus, Vivo aduce o funcționalitate numită AI Face Beauty, care folosește machine learning pentru a identifica vârsta, sexul, culoarea și textura pielii utilizatorilor pentru „a le reprezenta frumusețea cu adevărat”, relatează The Verge.

V9 este disponibil în două variante de culoare: negru și auriu. Momentan, nu există informații cu privire la prețul smartphone-ului.

 



Citeste si