Datorită bateriei încorporate de 8000 mAh, monitorul portabil AOC 16T2 poate fi utilizat fără a necesita o priză și poate funcționa ca o baterie externă pentru a încărca un smartphone. Cu o grosime mai mică de un centimetru, o husă inteligentă pliabilă ce permite orientarea în modul portret sau landscape și opțiunea VESA de montare pe perete fac din acest monitor un instrument excelent atât pentru freelanceri, cât și pentru gamerii care se joacă pe platforme mobile, studenți, administratori IT, etc. Monitorul portabil 16T2 va fi disponibil începând cu octombrie 2020 la un preț de 1.549 lei.

Utilizatorii apreciază modul în care un setup multi-monitor crește productivitatea și confortul, iar acum AOC 16T2 face acest lucru posibil și într-un mediu mobil prin ecranul sau tactile în 10 puncte (certificat Windows 10). Designul elegant si finisajul din aluminiu al noului monitor portabil AOC 16T2 ii conferă portabilitatea unei tablete cu avantajul unei productivități sporite. Spre deosebire de o tabletă, monitorul 16T2 nu necesită update-uri și nu îi vor scădea performanța odată cu trecerea timpului, fiind pur și simplu un monitor portabil. Acest lucru face ca modelul 16T2 să fie o investiție de viitor.

Datorită intrărilor USB-C și a portului Micro-HDMI, acest monitor portabil se poate conecta la o varietate de dispozitive, atât vechi, cât moderne. În timpul conexiunii prin Micro-HDMI, monitorul poate fi conectat la computer cu un cablu USB-C la USB-A / C pentru a beneficia de funcția touchscreen. Acest cablu este inclus în cutie, iar AOC 16T2 este echipat și cu difuzoare stereo încorporate (2x 1W).

AOC 16T2 funcționează și ca o baterie externă, indiferent dacă este pornit sau nu. Când este conectat la rețea cu adaptorul USB-C, 16T2 se poate încărca și poate încărca și un smartphone conectat. Cele două porturi USB-C de pe ambele părți fac posibilă încărcarea pe portul stâng și transferul semnalului video pe cel din dreapta sau invers. Acest lucru oferă o configurare flexibilă.

Ușurința de utilizare, flexibilitatea și portabilitatea monitorului AOC 16T2 permit o gamă largă de moduri de utilizare:

  • Extinderea spațiului de lucru de pe ecranul laptopului pentru o productivitate sporită si un workflow mai eficient
  • Studenții pot lua notițe
  • Ecran de server
  • Display de self-service în spațiile publice
  • Afișaj pentru ingineri
  • Pentru jocuri mobile sau divertisment
  • Ecran principal pentru smartphone