Mondly a primit titlul de cea mai bună aplicație regională pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa. În clasamentul general, a câștigat SoloLearn, o aplicație care ajută utilizatorii să învețe programare.

FBStart e un program care vrea să ajute startup-urile prin oferirea de unelte și servicii pentru a construi și crește afacerile, comunitate și acces la specialiștii Facebook. Mondly a primit 15.000 de euro, în timp ce Global App of the Year a primit 100.000 de euro. Banii sunt împărțiți jumătate/jumătate: cash și credite pentru Facebook Ads.

Nu e primul eveniment care recunoaște succesul Mondly. Ei au fost nominalizați și la The Europas, evenimentul organizat de TechCrunch.

Mondly este un startup foarte discret din Brașov, dar care are succes pe piața internațională, cu ajutorul softurilor prin care oamenii învață limbi străine. Deși are concurență serioasă de la Duolingo, Mondly are o piață deja formată. Aplicațiile sale sunt în iOS și Android, iar anul trecut au lansat și primul chatbot prin care puteai conversa cu un robot ca să înveți fraze în alte limbi.

Dacă aplici la FB Start, există două track-uri: Bootstrap și Accelerate. E dedicat startup-urilor care au aplicații mobile. Cei primiți primesc un pachet de beneficii și servicii de la Facebook și de la 30 de parteneri. De exemplu, primești discount-uri la serviciile Adobe, Amazon, Angelist, Dropbox, Mailchimp, Salesforce, Proto.io sau Stripe.