Cea mai bună aplicație de mail pentru Windows 10 ar putea fi un nou nume surprinzător pe piață, descoperit zilele acestea. Se numește Shift și e dedicată celor care au mail-uri Gmail sau Outlook. Am testat-o și am rămas la ea.

Shift for Windows aplicatie mail windows mac linux

Vă fac o mărturisire personală. Sunt mereu în căutarea unor programe noi. Sunt tipicul early adopter pentru orice program software interesant. Pe Macbook-ul de acasă am programe cu nume dubioase ca Franz, Nylas N1, Spark, Slack și altele. Hipsterisme, dintre care unele au devenit mainstream. La muncă folosesc de ceva vreme un Acer Aspire V 17 Nitro și până azi, după vreo 3 luni, nu am găsit o aplicație de mail care să-mi placă. Am nevoie de ceva în care să introduc contul personal de Gmail și mail-ul de muncă, creat tot pe Gmail Apps.

Aplicație de mail pentru Windows, Mac și Linux

Așa că am găsit Shift, o aplicație desktop care nu e foarte complicată. Pur și simplu îți creează două ferestre ca de browser în care introduci mai multe conturi de Gmail. Shift are un plan gratuit, care permite introducerea a doar două conturi, ai și notificări native pe desktop.

Shift for Windows aplicatie mail windows mac linux

Varianta plătită costă 20 de dolari pe an, nici măcar nu e foarte mult și conține acces la un număr nelimitat de conturi, dar și acces rapid la calendar și Google Drive. Platforma poate fi folosită pe Windows, Mac și Linux, ceea ce e minunat pentru aplicațiile din ziua de azi.

Deși mi-au plăcut aplicațiile care aveau un design propriu, mă mulțumesc cu ideea că am designul lui Gmail sau Inbox din browser. Lucrând cu două mail-uri mi se pare util și mult mai bun decât Windows Mail sau Mailbird, aplicații pe care le-am folosit până acum.