Totodată, tableta vine echipată cu sistemul de operare Google Android 9 Pie, având acces complet la Google Play Store și la librăria sa uriașă de jocuri din orice categorie.

ARCHOS Play Tab democratizează jocul de echipă în plan digital, facilitând și promovând totodată învățarea activă, gândirea critică și comunicarea cu membrii familiei și cu prietenii.

ARCHOS Play Tab va putea fi achiziționată în Europa la prețul de 249 euro.

Tableta pentru distracție în familie

Tot mai mulți oameni renunță la manetele consolelor pentru distracția de grup pe care o oferă jocurile de societate (board games). Se estimează că piața globală a acestora va depăși pragul de 12 miliarde de dolari până în 2023.

În Europa, mai specific, ar putea înregistra o rată anuală compusă de creștere (CAGR) apropiată de 23% până în 2022 (Sursa: Technavio – May 2018).

Tabelta ARCHOS Play Tab are un ecran full HD cu diagonala de 21,5 inci, cu unghiuri largi și acoperit de sticlă cu grosimea de 6 milimetri, laminată și tratată termic pentru a fi rezistentă la stropi și la șocuri.

Tableta dispune de un procesor cu opt nuclee, capabil de performanțe ridicate și susținut de o combinație de 3GB/32GB RAM/ROM pentru cursivitate sporită și reacție rapidă în orice joc. Rulează cel mai recent sistem de operare Google, Android 9 Pie, asigurând accesul complet la magazinul Google Play și la cele peste 1,3 milioane de aplicații, cărți, jocuri și filme pe care le are. Include, de asemenea, o baterie de 5.000 miliamperi pentru a asigura joaca îndelungată.

Boardgames pe ARCHOS Play Tab

Jucătorii nostalgici, de ocazie sau pasionați de board games trebuie doar să-și lase deoparte smartphone-urile, sa se așeze în jurul mesei, în doi sau mai mulți, pentru a juca orice, de la jocuri de strategie și război, până la jocuri educaționale, fanteziste și sportive, dintr-o lungă listă de titluri freemium.

Jocurile de board games pe ARCHOS Play Tab sunt accesibile ca preț, aplicațiile mobile fiind mult mai ieftine decât versiunile lor fizice, în timp ce oferă experiențe imersive, 3D și amplificate de AR și de AI.

Este mai intuitiv de deprins un joc prin animații grafice decât cu un set de instrucțiuni complexe tipărite într-o cărticică. De asemenea, nu necesită aranjarea spațiului sau împachetarea jocului. În plus, este foarte confortabil de întrerupt sau de reluat un joc în orice moment.

Asigură în mod automat respectarea regulilor și a ordinii jucătorilor, chiar amintindu-le politicos acestora de abilități sau de mecanisme de joc pe care poate le-au uitat.

ARCHOS Play Tab va îngloba și o interfață dedicată. Ca atare, căutarea și selectarea unor jocuri precum Carcassonne, Gloomheaven, Monopoly, Pandemic, Scrabble, Settlers of Catan, The Room, Ticket to Ride, sau Uno, dintre cele peste 1.000 de titluri disponibile în fiecare categorie, vor fi posibile cu mare ușurință pentru serile de joc în familie sau cu prietenii.

Disponibilitate și preț

ARCHOS Play Tab va putea fi cumpărată în Europa, pentru Back to School 2019, la prețul de 249 de euro.