Există o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de alegerea unui ceas pentru ținutele de business. Noi am avem cinci recomandări de ceasuri Fossil, atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Ceas Fossil Neutra

Acest Neutra cu diagonală de 44mm are un cadran din satin negru cu indici de baston, cronograf și o curea din piele, potrivit pentru ținutele tale de business. Pe principiul că viața imită arta, ceasul face parte dintr-o colecție inspirată din frumusețea arhitecturii de la jumătatea secolului 20. Este compatibil cu toate curelele de 22 mm și rezistă la o adâncime de 5 ATM. Îl cumperi de aici.

Ceas Fossil Machine

Acest Machine din oțel inoxidabil are caracteristici subtile, cum ar fi o carcasă rotundă din oțel inoxidabil, pe o brățară de fum meticulos sculptată. Diafragma din satin negru adaugă un aspect modern. Cu un design atractiv, pe de o parte, și funcționalitate înaltă pe de altă partea, ceasul Fossil va completa ținutele tale business. Are un design robust, carcasă supradimensionată și manometre inspirată de aeronave. Poate fi cumpărat de aici.

Ceas Fossil Townsman

Cei care preferă ceasurile cu mecanism automatic, pot opta pentru acest Fossil Townsman, al cărui design este inspirat de la modele de epocă. Are o carcasă din oțel rafinată, cu lentilă de cristal, un cadran albastru satinat și benzi din piele brună. Este unul dintre ceasuri Fossil care se potrivește pentru ținutele de business. Îl comanzi de aici.

Ceas Fossil Jacqueline

Doamnele care vor să-și completeze ținutele de business cu un accesoriu la încheietură pot opta pentru acest ceas Fossil Jacqueline. Carcasa din oțel inoxidabil se cuplează cu o curea de piele ușor de purtat în acest design elegant. Este o combinație între stilul clasic și modern. Îl cumperi de aici.

Ceas Fossil Carlie

Acest ceas Fossil Charlie face parte din seria Carbon, având un diamant autentic la markerul orei 12. Charlie combină materiale bogate și design elegant pentru a crea un accesoriu plin de farmec, dar și unul care se potrivește ținutelor de business. Curelele ceasului sunt din oțel inoxidabil, extrem de rezistente. Poate fi comandat de aici.