Noile produse și servicii HP sunt concepute pentru a transforma experiențele consumatorilor atât în viaţa de zi cu zi, cât și la locul de muncă.

Transformarea experiențelor din viața de zi cu zi

Consumatorii îşi doresc dispozitive care se integrează perfect în viața lor de zi cu zi și care le reflectă personalitatea. 57% dintre millenials știu exact ce PC li se potriveşte imediat ce îl văd, iar 82% din acest grup consideră PC-ul esenţial în viața lor.

Pe baza acestor criterii, portofoliul premium HP Spectre vine cu un design nou și cu performanțe deosebite, gama de laptopuri HP ENVY și x360 dispune acum de HP Command Center şi de un design sofisticat ce include un model geometric pentru ventilație audio și termică, precum și de un sistem de securitate performant ce include un cititor de amprente biometric, un switch de închidere a camerei video și, optional, ecranul HP Sure View Privacy pentru securizarea conținutului ecranului.

Construit având criteriul mobilităţii în prim-plan, laptopul HP ENVY 13 dispune acum de cele mai recente procesoare Intel şi de o durată de viaţă de până la 19 ore (ceea ce reprezintă o îmbunătățire cu aproape 41% față de generația anterioară).

Noul HP ENYY x360 13 dispune de un procesor puternic de generaţia a II-a AMD Ryzen și de o durată de viață de până la 14,5 ore a bateriei în modul convertibil.

HP ENVY x360 15 oferă versatilitate fie pe baza unui procesor AMD, fie cu cel mai recent procesor Intel Core de Generaţia 8-a, cu o durată de viață a bateriei de până la 13 ore, o reducere a ramei ecranului cu 28% față de generația anterioară și un ecran opțional AMOLED pentru culori uimitoare și luminozitate extraordinară.

Laptopul HP ENVY 17 este dedicat performanței, având un procesor Intel Core de generaţia 8-a și placă grafică NVIDIA GeForce MX250 pentru un plus de productivitate, creativitate și divertisment. Dispozitivul de 17 inci oferă un raport mai bun ecran/ corp pentru o experiență vizuală captivantă, datorată reducerii ramei ecranului cu 45% față de generația anterioară.

Transformarea experiențelor de lucru

Serviciul HP DaaS Proactive Security, o extensie semnificativă a ofertei de servicii HP device-as-a-service, este conceput pentru a completa soluțiile anti-virus și pentru a oferi un nivel suplimentar de securitate. Fiind cel mai avansat serviciu de securitate din lume pentru fișiere și pentru navigare pe PC-uri cu Windows 10, serviciul de securitate HP DaaS oferă protecție și securitate sporită pentru a transforma riscul la care sunt expuse dispozitivele în cea mai bună apărare.

HP DaaS Proactive Security oferă protecție în timp real împotriva programelor malware și analize ale amenințărilor prin HP TechPulse. În plus, experții specializați în astfel de servicii sunt disponibili pentru a impune respectarea criteriilor de protecție a produselor finale și pentru a oferi echipei de IT informații şi analize detaliate ale ameninţărilor.

Transpunerea experienţelor premium în mainstream

IMM-urile pun pasiune în ceea ce fac, iar tehnologia care le ajută să economisească timp și să își dezvolte afacerea este de o importanță vitală, tocmai de aceea sunt întotdeauna în căutare de soluții durabile și valoroase.

Cum aproape jumătate din IMM-uri folosesc în continuare Windows 7, este momentul ca acestea să treacă la un dispozitiv mai puternic, cu Windows 10 instalat, menit să atingă performanțe incredibile, atât la birou, cât și în afara acestuia.

HP și-a extins portofoliul de business adresat microintreprinderilor moderne cu noile modele bazate pe AMD: HP ProBook 445R G6, HP ProBook 455R G6 și HP ProDesk 405 G4 Desktop Mini.

Bazate pe procesoarele mobile de generația a doua AMD Ryzen, HP ProBook 445R G6 și HP ProBook 455R G6 contribuie la eficienţa lucrului atât la birou, cât și în deplasare. Noile notebook-uri adoptă conceptul elegant de design din portofoliul HP EliteBook, cu un cadru din aluminiu ultra-subțire, cu linii clare, margini curate și supuse la 9 teste de tip MIL-STD pentru durabilitate. Balamaua de 180 de grade permite utilizatorilor să-şi aplatizeze dispozitivele, facilitând colaborarea, în timp ce funcția HP Noise Cancellation reduce zgomotul de fundal cu până la 20dB, oferind o experiență perfect adaptată conferințelor audio sau video.

HP ProDesk 405 G4 Desktop Mini oferă performanța, extensibilitatea și securitatea de care IMM-urile au nevoie, într-un design compact și elegant. Acest PC este primul mini desktop din seria 400, care include un procesor AMD Ryzen PRO de generația 2-a cu placă grafică Radeon Vega încorporată și poate suporta până la trei ecrane, venind astfel în sprijinul unui nou segment de pieţei ce are nevoie de un sistem puternic de creare de conținut, dar și capabilități avansate de securitate și management caracteristice procesorului AMD.

Redesenarea soluțiilor de conferințe și de colaborare

Angajații preferă acum întâlnirile în persoană mai mult decât generațiile anterioare. 84% dintre cei din Generaţia Z preferă comunicarea în persoană și consideră soluțiile virtuale, inclusiv Skype și Zoom, ca o modalitate de a se întâlni față în față cu colegii. HP a anunțat soluția HP Zoom Room pentru a facilita alegerea unei soluții de tip conferință sau colaborare care să corespundă cel mai bine nevoilor organizației. Soluțiile HP Zoom Rooms oferă funcții de conferinţă facile, personalizabile și flexibile, care sunt, în acelaşi timp, sigure și ușor de gestionat de către organizații mici, medii sau mari.

Introducerea unor servicii premium

HP a anunțat, de asemenea, lansarea HP Premier Care Solutions pentru a îmbunătăți performanţa şi managementul noilor notebook-uri premium de business, inclusiv ale gamelor HP EliteBooks și HP ZBooks. Aceste seturi de servicii sunt destinate asigurării unei protecții suplimentare şi a mai multor niveluri de suport destinate maximizării productivităţii utilizatorilor HP.

Preţuri şi disponibilitate

  • HP DaaS Proactive Security Service va fi disponibil în EMEA în aprilie 2019. The Proactive Security service cu ofertele Aon vor fi disponibile în SUA în aprilie 2019, alte zone urmând a fi disponibile ulterior.
  • HP ProBook 445R G6 şi HP ProBook 455R G6 urmează a fi disponibil în EMEA în luna mai, cu preţuri începând de la 499 euro.
  • HP ProDesk 405 G4 Desktop Mini urmează a fi disponibil în EMEA în luna mai, cu preţuri începând de la 389 euro.
  • HP Zoom Rooms Solutions urmează a fi disponibil în EMEA în luna august. Preţurile vor fi disponibile ulterior.
  • HP Premier Care Solutions sunt oferite în trei pachete. Pachetul Essential Care este deja disponibil. Pachetele Expanded Care şi Enhanced Care vor fi disponibile în EMEA în cea de-a doua jumătate a anului 2019.
  • Laptopul HP ENVY 13 urmează a fi disponibil în EMEA în luna aprilie, începând de la 899 euro.
  • HP ENVY x360 13 va fi disponibil în EMEA în aprilie 2019, cu preţuri începând de la 749 euro.
  • HP ENVY x360 15 cu procesoare Intel va fi disponibil în EMEA în luna iunie, cu preţuri începând de la 899 euro.
  • HP ENVY x360 15 cu procesoare AMD vor fi disponibile în EMEA in luna mai, cu preţuri începând de la 799 euro.
  • Laptopul HP ENVY 17 va fi disponibil în EMEA în aprilie 2019, cu preţuri începând de la 999 euro.