Ask me anything

Spunem start unei invitații la dialog, la discuții pe teme de interes și o deschidere la răspunsuri care să aibă un impact cât mai palpabil pentru întreaga comunitate.

Dacă sunteți fondatori, antreprenori sau vă bate gândul să intrați în acest ecosistem și aveți întrebări legate de investiții, finanțări, parteneriate sau cum să faceți ca startup-ul vostru să aibă susținerea investitorilor, acum e momentul să aflați tips&tricks direct de la investitori cu experiență.

Pornim seria de întrebări lansate investitorilor cu Bogdan Iordache, General Partner la Underline Ventures, un fond de investiții de 20 mil. euro care investește în startup-uri de tehnologie din Europa Centrală și de Est aflate la început de drum, dar cu ambiții globale.

Underline Ventures este primul fond de tip solo GP din Europa Centrală și de Est, practic Bogdan Iordache fiind singurul partener al fondului. În momentul de față Underline a ridicat 10 milioane de euro și a finalizat deja 2 investiții ce urmează să fie anunțate.

Bogdan activează încă din 2013 în domeniul investițiilor în startup-uri de tehnologie, fiind la Springboard, 3TS Capital Partners, MVP Academy sau Gecad Ventures. Este fondatorul How to Web, una dintre cele mai cunoscute 10 conferințe de startup-uri din Europa, și a startup-ului Conectoo (vândut în 2013).

Mai multe detalii despre fondul de investiții lansat de Bogdan Iordache puteți afla din interviul nostru cu el.

Aici este postarea de Facebook unde vă puteți lăsa întrebările pentru investitor. Sau puteți folosi postarea de pe LinkedIN pe care o găsiți aici.


Lăsăm câmpul de ”Ask me anything” deschis până lunea viitoare, 28 noiembrie, urmând să revenim și cu răspunsurile de la Bogdan pe care le vom pune într-un articol pe start-up.ro.