Dacă sunteți fondatori, antreprenori sau vă bate gândul să intrați în acest ecosistem și aveți întrebări legate de investiții, finanțări, parteneriate sau cum să faceți ca startup-ul vostru să aibă susținerea investitorilor, acum e momentul să aflați tips&tricks direct de la investitori cu experiență.

Cristian Munteanu, managing partner al Early Game Ventures, va răspunde întrebărilor pe care doriți să i le adresați.

Early Game Ventures (EGV) este un fond de investiţii cu capital de risc (venture capital) finanțat cu prioritate prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 şi cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională. Printre investițiile pe care le-a realizat până acum echipa Early Game Ventures se numără cele în Questo, Meetgeek.ai, Profluo, Licenseware, Bunnyshell, OxidOS, Milluu, DRUID.

Cristian Munteanu conduce fondul de investiții cu capital de risc Early Game Ventures (EGV), cel mai activ investitor în startup-uri tech din România în 2021 și 2022 și al 7-lea cel mai activ fond de VC din CEE, conform The 2022 European Capital Report.

Cristian Munteanu are 15 ani de experiență în marketing și advertising, lucrând pentru brand-uri internaționale și coordonând proiecte în Germania, Franța, Austria și în țările din CEE. Cu peste 10 ani în urmă, Cristian a ieșit din industria de marcom și a intrat în lumea startup-urilor de tehnologie.

Ca fondator de startup, s-a mutat în SUA, mai întâi în Seattle, WA, iar mai apoi în San Francisco.

Din 2017 și-a început activitatea că investitor profesionist și s-a dedicat lansării Early Game, fond de VC care a devenit activ în ianuarie 2019.

Dincolo de activitatea de VC, Cristian este skydiver și BASE jumper, jucător de Starcraft și pasionat de anime.

Un interviu recent cu el găsiți aici, atât în varianta scrisă cât și video.

Puteți lăsa întrebările voastre pentru Cristian Munteanu în formularul de la finalul acestui articol.

Lăsăm câmpul de ”Ask me anything” deschis până lunea viitoare, pe data de 16 ianuarie, urmând să revenim și cu răspunsurile pe care Cristian le va oferi întrebărilor voastre într-un material pe start-up.ro.