Noile produse sunt disponibile prin magazinele specializate din întreaga țară.

Monitorul ROG Swift PG35VQ - o privire mai largă

Monitorul de gaming ROG Swift PG35VQ este echipat cu un panou de 35” UWQHD (3440 x 1440) HDR, cu un aspect de 21:9, supratactabil la rata de refresh de 200Hz și un timp de răspuns de 4ms. ROG Swift PG35VQ este un model ultra-lat, cu caracteristici și tehnologii avansate ce duc efectele vizuale din jocuri la următorul nivel de imersie și fluiditate. Având tehnologie FALD (full array local dimming) pentru iluminarea LED ce controlează dinamic 512 zone, o luminozitate de vârf de 1000 niți în fiecare zonă cu certificare DisplayHDR 1000 și tehnologie NVIDIA G-SYNC Ultimate, ROG Swift PG35VQ generează scene nuanțate și realiste cu umbre detaliate și un contrast uimitor, culori cinematice și latență redusă pentru a furniza cea mai bună experiență de gaming.

Pe lângă panoul avansat, ROG Swift PG35VQ este dotat cu Smart Fan Control, o caracteristică exclusivă ROG, care asigură funcționarea optimă și silențioasă a răcirii, prin controlul dinamic al vitezei ventilatorului în funcție de temperatură. Monitorul dispune, de asemenea, de un kit de montaj VESA simplu de utilizat, sincronizare ASUS Aura pentru armonizarea efectelor luminoase pe întregul sistem și un convertor digital-analog (DAC) ESS 9118 de nivel hi-fi pentru sunet excepțional în jocuri.

Ediția limitată ROG PNK LTD - Aceeași calitate, dar în alte culori

Pentru a satisface gusturile diferite ale campionilor, ROG a prezentat o nouă culoare - disponibilă în ediție limitată - pentru unele dintre cele mai populare periferice ROG. Deși acest pachet arată complet diferit, tehnologia este păstrată. Oferă aceleași caracteristici de top, în timp ce le deschide gamerilor o altă opțiune să-și exprime stilul personal. Schimbarea culorilor a permis ca ROG să evidențieze vizual unele dintre cele mai bune facilități ale fiecărui produs.

Tastatura ROG Strix Flare PNK LTD

O linie traversează ROG Strix Flare din partea dreaptă înspre marginea inferioară a tastaturii. Finisajul roz mat și cel texturat, aflat unul lângă altul, conferă un efect în două tonuri, care este captivant fără a fi prea agresiv. Culoarea dominantă a tastaturii este roz, cu excepția câtorva elemente cheie. Comenzile media ușor accesibile din stânga sunt de culoare gri, inclusiv rotița de volum cauciucată, crestată pentru o utilizare mai ușoară. Cauciucul tinde să colecteze praf și mizerie, astfel că alegerea culorii gri pentru rotița de volum este mai inspirată. La interior avem aceeași tastatură Strix Flare, cunoscută și apreciată. Iluminarea RGB de pe fiecare buton poate fi folosită pentru a selecta totul roz sau se poate opta pentru culorile curcubeului, care pulsează în diferite efecte. Strix Flare este disponibilă cu diferite comutatoare, iar ediția limitată PNK LTD oferă la alegere modelele Cherry MX roșii, maro sau albastre, în funcție de preferințe.

ROG Gladius II Origin PNK LTD

ROG Gladius II Origin PNK LTD urmează exemplul lui Flare, cu un mix coloristic strategic ales. Textura inspirată de cultura Maia, de pe laterale, și rotița de scroll, captează atenția, iar culoarea gri nu va evidenția petele la fel de ușor precum cauciucul roz. Comutatorul DPI din spatele rotiței de scroll și butoanele programabile vor fi folosite intens, ceea ce face griul o alegere inteligentă pentru a proteja împotriva mizeriei, iar contrastul funcționează bine cu rozul butoanelor principale și al palmrest-ului.

Gladius II Origin PNK LTD se bazează pe același senzor optic PixArt 3360 ca în versiunea originală. Senzorul poate ajunge la 12000 DPI, dar poate fi reglat pentru jocuri în care un DPI mai mic are mai mult sens, cum ar fi jocuri de tip MOBA. Capacitatea de a comuta înainte și înapoi între setările programate folosind comutatorul DPI dedicat este la îndemână pentru tranziția între muncă și joacă, sau chiar între diferite genuri de jocuri. Această versiune a lui Gladius II va fi disponibilă pentru o perioadă limitată, ceea ce înseamnă că este și mai importantă, fiind construită să dureze. Sub aceste butoane primare de culoare roz sunt comutatoare Omron rezistente la 50 de milioane de clicuri. Cablul împletit este mai rezistent, pachetul cuprinzând un al doilea cablu standard și o gentuță inclusă.

ROG Strix Fusion 300 PNK LTD

La interior, avem aceleași căști de jocuri Fusion 300, cu difuzoare ASUS Essence de 50mm și sunet surround virtual 7.1. Designul modificat al camerei de rezonanță este etanș pentru a sigila aerul în interior și pentru a reduce pierderile audio, iar zona din jurul difuzoarelor este mai mare, creând o ambianță sonoră mai largă. Fusion 300 vine cu două cabluri, un cablu USB și un cablu audio obișnuit de 3,5 mm pentru a permite conectarea atât la dispozitivul mobil, cât și la PC. Microfonul retractabil, complet ajustabil, se îmbină în cadru pe cupa urechii drepte, astfel încât nu există nici o perturbare a nuanței de roz atunci când este ascuns, iar iluminatul cu accent roșu al originalelor Fusion 300 a fost înlocuit cu alb, care se potrivește mai bine cu estetica de ansamblu.

ROG Sheath PNK LTD

Mouse pad-ul ROG Sheath este suficient de mare pentru a cuprinde toate echipamentele voastre, oferind în același timp condițiile pentru funcționarea precisă a mouse-ului. Aceasta este fabricat dintr-un material țesut, pus deasupra unei suprafețe antiderapante, care nu se mișcă în timp ce vă jucați. Ediția PNK LTD menține aceeași amprentă uriașă de 89x43cm ca originalul, această versiune de Sheath fiind diferențiată vizual față de original.

Carcasa ROG Strix Helios

Strix Helios este concepută pentru sistemele cu un puternic impact vizual. Carcasa are trei panouri din sticlă securizată fumurie, cu grosimea de 4mm, montate într-o carcasă rafinată din aluminiu, plus un ecran iluminat Aura RGB, integrat în panoul frontal. LED-urile sunt adresabile individual și pot fi personalizate cu o paletă de milioane de culori și multiple game de efecte prestabilite. Toate acestea sunt ușor de sincronizat cu vastul ecosistem hardware Aura Sync pentru a întregi iluminatul sistemului.

Strix Helios oferă opțiunea de a monta două acceleratoare grafice verticale alături de orientarea standard. Pentru jucătorii dornici să-și prezinte sistemele lor valoroase în cadrul întâlnirilor LAN sau în cadrul evenimentelor de gaming, noile carcase vin cu un mâner stilat, testat cu rigurozitate să suporte transportarea confortabilă a până la 50 de kilograme.

Strix Helios a fost concepută cu niște capace flexibile și un sistem cuprinzător de management al cablurilor pentru a păstra interiorul ordonat, curat și precis. Un capac ajustabil, multifuncțional, cu prinderi pentru GPU, ascunde cablurile în mod inteligent, asigurând fixarea fermă a plăcilor grafice și permițând ca un SSD sau un terminal ROG Aura să poată fi montat la loc vizibil.