ASUS a anunțat, de asemenea, ediția limitată, exclusivă, ZenBook Edition 30 (UX334FL), un model Pearl White special proiectat pentru a celebra aniversarea a 30 de ani a companiei ASUS, care dispune de un capac realizat manual, acoperit cu piele italiană autentică.

Noul ScreenPad 2.0 este disponibil pe toate modele noi ZenBook. Acesta actualizează experiența tradițională de utilizare a laptopului, adăugând un ecran secundar interactiv, care îmbunătățește productivitatea. Noua interfață intuitivă, asemănătoare cu cea a smartphone-urilor, permite gestionarea ușoară a sarcinilor și permite crearea simplă a unor fluxuri de lucru simultane. Toate modelele seriei dispun de ecrane NanoEdge cu ramă îngustă pe cele patru laturi, cu un raport ecran/corp de până la 95%. Noile modele dispun de componente de înaltă performanță inclusiv procesoarele Intel Core i7 quad-core, grafică ce urcă în gamă până la NVIDIA GeForce GTX 1650 Max-Q, 16GB de memorie RAM, SSD-uri ultra-rapide PCIe și Wi-Fi 5 de clasă gigabit.

Touchpad-ul inteligent evoluat

Având la bază noul software ScreenXpert, ScreenPad 2.0 are acum un touchscreen de 5,65’’ ce oferă multe funcții noi și beneficii. Touchscreen-ul secundar interactiv îmbunătățește productivitatea, permițând un flux de lucru mai eficient. Acesta include o colecție de utilitare ASUS, aflate la îndemână pentru a crește productivitatea: Quick Key permite automatizarea cu o singură atingere a secvențelor complexe ale tastaturii, Handwriting pentru scrisul de mână cât mai natural și Number Key pentru introducerea rapidă de date. Interfața redesenată, asemănătoare telefoanelor, este mai intuitivă pentru a îmbunătăți ușurința în utilizare. Dezvoltatorii terți pot, de asemenea, să folosească ASUS API pentru a optimiza software-ul lor și experiența utilizatorilor pentru ScreenPad. Hardware-ul este acum mai eficient decât al predecesorilor săi, oferind o autonomie de 2,5 ori2 mai ridicată atunci când ScreenPad este utilizat.

Performanță maximă

Noua serie ZenBook este construită pentru a oferi performanță în mișcare, beneficiind de cele mai recente procesoare Intel Core i7 din generația a opta și o gamă largă de opțiuni grafice, inclusiv grafica discretă NVIDIA GeForce MX250 pe ZenBook 13, 14 și Edition 30. ZenBook 15 este echipat cu grafica NVIDIA GeForce GTX 1650 de înaltă performanță. Toate modelele sunt echipate cu SSD-uri PCIe și până la 16GB de memorie RAM, făcând din ZenBook alegerea ideală pentru crearea de documente, minarea de date, retușarea fotografiilor, editarea video sau simpla pauză pentru un joc. Noua serie ZenBook le permite utilizatorilor să realizeze mai mult și să o facă mai rapid. Profesioniștii în mișcare au nevoie să rămână conectați – la cele mai rapide viteze posibile. Toate modelele noi ZenBook dispun de Wi-Fi 5 (802.11ac) din clasa gigabit pentru download ultra-rapid și streaming fluid cu o acoperire mai largă și conexiuni mai stabile ca niciodată. Alături, cel mai recent Bluetooth 5.0 le permite utilizatorilor accesul la toate beneficiile celor mai recente periferice și accesorii. Conceput pentru un stil de viață dinamic, noua serie ZenBook oferă libertatea de a lucra întreaga zi cu o singură încărcare a bateriei – pentru o autonomie de 14 ore pentru ZenBook 13 și 14 și 17 ore pentru ZenBook 15.

ZenBook Edition 30

Ediția limitată ASUS ZenBook Edition 30 este celebrarea unică a 30 de ani de inovare ASUS. Se bazează pe moștenirea ASUS, dar este desenată cu un ochi la viitor ș dispune de cea mai fină piele. Este un laptop uimitor, un nou punct de reper în drumul nostru pentru căutarea incredibilului. În 2006, ASUS a creat colecția de piele S6F, primul laptop din lume care folosea un capac acoperit cu piele autentică. ZenBook Edition 30 aduce un aspect futurist pe lângă cel clasic, având un capac acoperit de piele italiană Pearl White - cusută manual pentru o potrivire perfectă - pentru un stil pur și îndrăzneț. Tăieturile cu diamant în culoarea Rose Gold anodizată și linia de pe carcasă, acompaniate de logo-ul aniversar, exclusiv, placat cu aur trandafiriu sunt adăugiri uimitoare care dau modelelor ZenBook Edition 30 un aspect de lux pur. ZenBook Edition 30 este echipat exclusiv cu un set complet de accesorii premium, incluzând un mouse Pearl White, o cutie cu aspect de piele și un mouse pad și o husă de piele autentică.