ZenBook 13 (UX331UAL)

ZenBook 13 este un laptop echipat cu Windows 10, subțire, ușor și puternic. Oferă un grad ridicat de mobilitate având o greutate de doar 985 de grame, carcasă metalică și autonomie de până la 15 ore. ZenBook 13 vine cu procesor Intel Core din generația a 8-a, memorie RAM de 16GB și SSD ultra-rapid de 1TB.

Sistemul de operare Windows 10 preinstalat furnizează o experiență familiară și sigură, incluzând funcții precum Windows Hello, Modern Standby și asistentul digital Cortana de la Microsoft pentru activități de lucru mai productive și mai eficiente.

ASUS X507

Laptopul ASUS X507, cu o greutate de 1,68 Kg, este pus în mișcare de cea de a 7-a generație de procesoare Intel Core i7. Grafica NVIDIA GeForce MX110 se alătură designului convenabil cu stocare duală. Având ecran NanoEdge FullHD cu ramă foarte subțire pentru efecte vizuale de neegalat și Windows 10 preinstalat împreună cu asistentul Cortana, ASUS X507 este un laptop bun pentru lucru și divertisment.

Vivo AiO V272

Vivo AiO V272 dispune de cea de a 8-a generație de procesoare Intel Core i7 și de grafica NVIDIA GeForce MX150 pentru performanțe fără compromis. Ecranul sensibil la atingere, cu diagonala de 27", redă 100% spectrul de culoare sRGB și are unghiuri largi de vizualizare de 178˚, oferind efecte vizuale mai apropiate de realitate. Sistemul audio ASUS SonicMaster cu difuzoare bass-reflex completează experiența de utilizare. Aplicația ASUS ZenAnywhere le furnizează utilizatorilor posibilitatea a accesa sistemul remote, transformând Vivo AiO V272 într-un centru cloud personal. Sistemul de operare Windows 10, preinstalat, oferă o experiență de lucru sigură și familiară, incluzând funcțiile de recunoaștere vocală pentru mai multă productivitate și eficiență.

Vivo AiO V222

Vivo AiO V222 beneficiază de un ecran FullHD de 22 de inci, fără ramă, cu un raport ecran/corp de 87%, pentru efecte vizuale uimitoare de la o margine la alta. Combinat cu sistemul audio avansat ASUS SonicMaster cu bass-reflex și tehnologiile exclusive ASUS Splendid și Tru2Life Video, Vivo AiO V222 oferă efecte vizuale remarcabile, și un sunet de cristal.

Aplicația ASUS ZenAnywhere le oferă utilizatorilor acces de la distanță fără efort și transformă modelul Vivo AiO V222 într-un centru personal de stocare în cloud. Sistemul de operare Windows 10 preinstalat oferă un mediu de lucru sigur și o experiență de lucru familiară incluzând posibilitățile de recunoaștere vocală ale asistentului Cortana pentru activități mai eficiente și mai productive.