Acesta dispune de un panou mini-LED 4K de 32 de inci cu retroiluminare, cu întunecare locală pe 1152 de zone pentru un raport de contrast de 1.000.000:1. PA32UCG suportă mai multe formate HDR - inclusiv Dolby Vision, HDR10 și Hybrid Log-Gamma (HLG) - și dispune de tehnologia quantum-dot pentru a oferi o reproducere excepțională a culorilor cu o profunzime reală a culorilor pe 10 biți.

Gama sa de culori acoperă 98% din spațiile de culoare DCI-P3, 100% Rec. 709, 85% Rec. 2020, 99,5% Adobe RGB și 100% sRGB. De asemenea, dispune de o diferență de culoare Delta E < 1, de top în industrie, pentru o fidelitate excepțională a culorilor. PA32UCG suportă mai multe curbe HDR10, inclusiv curba PQ hard clip, PQ Optimized și PQ Basic - toate acestea pentru a se potrivi nevoilor specifice ale creatorilor de conținut și pentru a asigura compatibilitatea cu serviciile de streaming video existente și cu o listă tot mai mare de jocuri compatibile cu HDR.

Majoritatea monitoarelor mini-LED pot avea probleme de acuratețe a culorilor atunci când sunt privite din unghiuri largi, descentrate, ceea ce reprezintă o problemă atunci când colaborezi cu clienții sau colegii la proiecte în care culoarea are o importanță critică. Tehnologia Off-Axis Contrast Optimization (OCO) din PA32UCG rezolvă această situație cu ajutorul unui strat de compensare care controlează transmisia luminii. Această tehnologie reduce efectul de halo cu 80 % și îmbunătățește raportul de contrast al părților mai întunecate ale ecranului cu un factor de până la șapte, pentru a se asigura că conținutul de pe ecran este afișat cu acuratețe pentru toți spectatorii.

PA32UCG oferă, de asemenea, opțiuni bogate de conectivitate prin intermediul unui hub USB, două porturi Thunderbolt 3, DisplayPort 1.4, două porturi HDMI 2.0 și un port HDMI 2.1 care acceptă imagini 4K 120 Hz. PA32UCG oferă o rată de reîmprospătare variabilă (VRR) de până la 120 Hz cu FreeSync Premium Pro, permițând dezvoltatorilor de jocuri să creeze jocuri cu randare rapidă și să efectueze verificări de calitate pe un singur ecran. HDMI 2.1 cu suport pentru 4K 120 Hz face ca PA32UCG să fie, de asemenea, ideal pentru editorii video, permițându-le să lucreze cu imagini de înaltă calitate, detaliate, la rate de cadre foarte fluide

Modelul PA32UCG-K include dispozitivul de calibrare a monitorului X-Rite i1 Display Pro.