ROG Chimera este primul laptop de gaming din lume cu ecran lat, ultraresponsiv, cu rata de reîmprospătare de 144Hz și un timp de răspuns de 7ms de la gri la gri, care oferă efecte vizuale fluide ce nu au mai fost întâlnite până acum pe un laptop. ROG Strix XG35VQ este un monitor curbat de 35 inci, UWQHD (3440x1440), cu o rată de reîmprospătare de 100Hz și aspect 21:9. Acestea sunt doar două dintre noutățile prezentate de ASUS la IFA 2017.

Laptopurile ASUS ROG

ROG Chimera

ROG Chimera este primul laptop de gaming din lume ce are un ecran Full HD de 17,3 inci, cu tehnologie G-SYNC, o rată de reîmprospătare de 144Hz și un timp de răspuns de 7ms. Echipat cu un procesor Intel Core i7-7820HK supratactat din fabrică, ce atinge din primul moment viteze incredibile de până la 4.3GHz, noul model le permite gamerilor să joace titlurile AAA la cele mai ridicate setări. Împreună cu grafica NVIDIA GeForce GTX 1080, ce poate ajunge la o frecvență de până la 1974MHz și sistemul de operare Windows 10, Chimera oferă o putere de neegalat. Laptopul aduce împreună tot ce-i mai bun de la un portabil și de la o consolă de jocuri: prin încorporarea Xbox Wireless, utilizatorii pot conecta rapid la PC accesorile Xbox favorite, fără a fi nevoie de multiple adaptoare și fără a fi necesar să schimbe cablurile atunci când comută între consolă și PC.

ROG Zephyrus

ROG Zephyrus are un corp subțire care integrează un hardware ce rivalizează desktopurile de gaming: grafică NVIDIA GeForce GTX 1080 cu design Max-Q, a șaptea generație de procesoare Intel Core, un ecran opțional de 120Hz, ROG Active Aerodynamics System pentru a menține o răcire și o acustică eficientă și o tastatură RGB – totul într-o carcasă de numai 16,9–17,9 mm grosime.

ROG GX800

Laptopul de gaming ROG GX800 oferă efecte vizuale 4K UHD și performanțe fără precedent cu ajutorul graficii NVIDIA GeForce GTX 1080 SLI și a stației de răcire cu lichid, ce permite overclockingul extrem al plăcii video, al procesorului și al memoriei RAM. Dispunând de o tastatură MechTAG (Mechanical Tactile Advanced Gaming), comutatoare mecanice și taste iluminate cu LED-uri RGB, aceast laptop oferă performanțe fără compromis în jocuri, asemeni unui sistem desktop.

ROG Strix SCAR Edition

ROG Strix SCAR Edition a fost construit acordându-se o atenție specială jocurilor de tip FPS. Disponibil în variante cu ecran de 15 și 17 inci cu Windows 10 Pro, Strix SCAR Edition este echipat cu cele mai noi procesoare Intel Core i7 și de grafica NVIDIA GeForce GTX 10.

Ecranul prezent pe Strix SCAR Edition are un timp de răspuns de numai 5ms și o rată de reîmprospătare de 120Hz, ce conlucrează pentru a oferi efecte vizuale cursive, fără blur. Mai mult, în curând va fi disponibil un ecran cu rată de împrospătare de 144Hz și un timp de răspuns de 7ms. Strix SCAR Edition vine, de asemenea, cu o tastatură în stilul desktop, taste rapide și N-key, oferind precizie maximă în timpul jocurilor.

ROG Strix Hero Edition

Proiectat pentru cea mai bună experiență MOBA, ROG Strix Hero Edition dispune de puternicele procesoare Intel Core i7, grafica NVIDIA GeForce GTX 10 și sistemul de operare Windows 10 Pro. Un ecran lat cu rata de reîmprospătare de 120Hz elimină latențele și efectul de blur, astfel încât, întregul joc să fie mai clar și să se deruleze cursiv. Acoperirea de 100% a spectrului de culoare sRGB furnizează o intensitate consistentă a luminii și îmbunătățește contrastul, acuratețea culorii și fidelitatea. Strix Hero Edition vine echipat cu o tastatură în stil desktop cu N-key rollover pentru un răspuns precis și rapid și o rezistență remarcabilă la peste 20 de milioane de apăsări.

ROG Strix GL503 și GL703

Fiind adevărați performeri de la un capăt la altul, ROG Strix GL503 cu ecran de 15 inci și ROG Strix GL703 cu ecran de 17 inci au la bază noile procesoare Intel Core i7, soluțiile grafice NVIDIA GeForce GTX 1060 și sistemul de operare Windows 10 Pro. Ambele laptopuri oferă până la 32GB de memorie RAM DDR4 2400MHz și includ un accelerator grafic GeForce GTX 1060 VR-ready, ce pune la dispoziția utilizatorului un "gameplay" fluid și o experiență virtuală de neuitat.

ROG Strix GL702VI

ROG Strix GL702VI beneficiază de grafica NVIDIA GeForce GTX 1080, Windows 10 Pro, cele mai noi procesoare Intel Core i7 din generația a șaptea, un panou cu 120Hz și G-SYNC și o tastatură cu patru zone Aura RGB. Integrând componente premium și un stil ce impresionează, Strix GL702 este companionul câștigător în fiecare joc.

ROG Strix GL702ZC

ROG Strix GL702ZC, primul laptop de gaming din lume ce dispune de procesoarele AMD Ryzen 7, combină revoluționara platformă Ryzen de la AMD cu designul ROG și este conceput să satisfacă cerințele jucătorilor experimentați și a celor ce rulează fluxuri multimedia masive. Având un ecran de 17 inci, o tastatură anti-ghosting, iluminată, pentru un control rapid și precis, Strix GL702ZC este o armă reglată cu acuratețe, ce are în spate opt nuclee pentru zona de vârf a competiției.

Monitoarele ASUS ROG

ROG Swift PG27VQ

ROG Swift PG27VQ este un monitor de 27 inci, cu rezoluție 2K WQHD (2560X1440), timp de răspuns de 1ms, tehnologie NVIDIA G-SYNC și curbură 1800R, ce poate fi supratactat la o rată de reîmprospătare de 165Hz. Este, de asemenea, primul monitor ce dispune de iluminatul ASUS Aura Sync pe spatele carcasei, sincronizând lumina cu cea emisă de alte periferice compatibile.

ROG Strix XG35VQ

Noul ROG Strix XG35VQ este un monitor curbat de 35 de inci, cu rezoluție UWQHD (3440x1440), rată de reîmprospătare de 100Hz, tehnologie Adaptive-Sync și un aspect de 21:9. Acesta dispune pe spate de iluminatul Aura Sync ce poate fi sincronizat cu sunetul din jocuri sau cu alte componente compatibile, cum ar fi tastaturile și mousii.

Desktopurile ASUS ROG

ROG GT51

ROG GT51 este un desktop extrem de puternic ce dispune de un procesor Intel Core i7-7700K tactat la 4.8GHz, grafică NVIDIA GeForce GTX 1080 2-way SLI și 64GB de memorie RAM DDR4 2800MHz, oferind performanțe uimitoare și o grafică fluidă la rezoluție 4K UHD. Tehnologia de overclocking Aegis III permite supratactarea ușoară și sigură a procesorului, acceleratorului grafic și a memoriei, totul pentru o experiență mai bună în jocuri.

ROG Strix GD30

Având un design elegant în alb și negru și panouri interschimbabile, desktopul de gaming ROG Strix GD30 este motorizat de cea de a șaptea generație de procesoare Intel Core i7, grafica NVIDIA GeForce GTX 1080Ti și modulele SSD de 2,5 inci, ideale pentru simulatoarele sportive. Sistemul său avansat de răcire furnizează un flux de aer crescut pentru o eficiență ridicată. Aplicația exclusivă Aegis III îmbunătățește experiența de gaming, oferindu-le jucătorilor posibilitatea de a urmări gradul de utilizare al procesorului și a memoriei, starea rețelei, controlul vitezei ventilatoarelor și efectele luminoase Aura RGB.

Plăcile de bază ASUS ROG

ROG Zenith Extreme

ROG Zenith Extreme integrează noul chipset AMD X399 și suportă procesoarele Ryzen Threadripper, oferind performanțe incredibile în gaming. Denumită după cel mai înalt punct al boltei cerești, noua placă de bază aduce laolaltă răcirea și overclockingul avansat, iluminatul Aura Sync și împinge mai departe limitele construcției de sisteme de vis. Zenith Extreme este pregătită, dotată și gata de acțiune.

ROG Rampage VI Extreme

Cu specificații de ultimă oră, răcire inteligentă și un design croit cu atenție, ROG Rampage VI Extreme reinterpretează în mod artistic platforma Intel X299 pentru a furniza o performanță fabuloasă.

ROG Strix X399-E Gaming

Toate plăcile de bază X399 împart aceleași caracteristici principale, incluzând overclockingul inteligent printr-o singură atingere, controlul rafinat al răcirii, conectivitatea avansată și luminile RGB îmbunătățite. ROG Strix X399-E Gaming este dedicată unei noi generații de gameri care se bucură de transmiterea online a performanțelor lor așa cum se bucură și de jocul în sine. Având suport pentru trei plăci video voluminoase și SSD-uri NVMe, Strix X399-E Gaming poate fi ușor scalată pentru a îndeplini cerințele pasionaților de jocuri.

ROG Strix X299-E Gaming

ROG Strix X299-E gaming este gândit să crească agilitatea jucătorilor pe măsura ambițiilor acestora. Aceasta dispune de un modul de sunet SupremeFX, iluminat Aura Sync cu noile benzi RGB adresabile pentru a descătușa numeroase posiblități de iluminare și monturi speciale ce permit personalizarea prin elemente 3D printate.