Noile servicii oferite de Austral Trade includ servicii de găzduire Web în cloud, servicii de dezvoltare pentru eCommerce sau de livrare flori.

După 25 de ani de experiență în zona de birotică și papetărie, unul dintre cei mai mari furnizori de produse pentru birou integrează noi servicii dedicate companiilor din România. Astfel, începând cu luna octombrie 2018, Austral Trade oferă companiilor posibilitatea de a beneficia de soluții Microsoft cloud, soluții de dezvoltare a magazinelor online, prin parteneriatul cu ContentSpeed, plus servicii rapide de livrare flori în toată țara, datorită parteneriatului exclusiv cu Florăria Magnolia.

„Parteneriatele cu Microsoft, ContentSpeed și Magnolia vin ca un raspuns la nevoile clienților noștri. Austral devine furnizor de servicii integrate pentru a ajuta companiile să se dezvolte și, în acelasi timp, să economisească timp și resurse având același furnizor pentru tot ce au nevoie la birou”, explică Felix Marincuș, Marketing & Sales Manager Austral Trade.

Zona de Servicii Corporate Austral oferă posibilitatea clienților de a beneficia nu doar de produse și soluții pentru birou, ci și de servicii care să îi ajute în dezvoltarea afacerii și pe care acum le pot achiziționa de la același furnizor, indiferent că este vorba de produse de birotică, papetărie, produse de curățenie, IT&C sau produse promoționale și soluții complete pentru amenajarea și mobilarea biroului.

Austral, one-stop-shop pentru mai mult de 4.000 de clienți

Facilitarea dezvoltării companiilor în cele mai bune condiții este susținută acum și de servicii cloud prin intermediul parteneriatului cu Microsoft. Clienții Austral își pot reduce investițiile în tehnica IT și cheltuielile cu energia, eliminând nevoia de servere costisitoare și energofage pentru email, website și stocare de documente. Pe lângă serviciul Office 365, serviciul Exchange online ajută companiile să arate impecabil și să navigheze ușor în lumea afacerilor, migrând din serverul local către cloud, economisind în acelasi timp bugete importante care ar fi trebuit alocate achiziției de software, hardware și mentenanță.

În portofoliul Austral intră acum și serviciul de dezvoltare în domeniul comerțului electronic cu ajutorul ContentSpeed, agenție de eCommerce din România care oferă soluții dedicate pentru crearea, optimizarea și promovarea magazinelor online. Clienții Austral beneficiază de pachete speciale pentru crearea de magazine online la nivelul la care companiile au nevoie.

Parteneriatul vine în sprijinul companiilor, în condițiile în care România este pe primul loc în UE la creșterea comerțului electronic cu 40%, iar în 2018 se estimează vânzări online de peste 3,6 miliarde de euro.

Tot printr-un parteneriat, încheiat cu Florăriile Magnolia, Austral oferă posibilitatea de a comanda flori online, cu livrare gratuită în țară. În acest moment, clienții Austral pot alege dintr-un portofoliu de 50 de buchete de flori și aranjamente florale pentru parteneri, furnizori sau angajați.

Abonamentele lunare și pachetele oferite companiilor prin integrarea noilor servicii simplifică procesul de implementare, folosire și gestionare a acestora. „În 25 de ani de experiență am susținut mii de echipe în a-și îmbunătăți performanțele la birou, iar astăzi ne bucurăm să avem alături de noi peste 4000 clienți care aleg an de an Austral drept cel mai potrivit integrator de servicii pentru afacerea lor. În același timp, am redeschis și perfecționat magazinul online www.papetarie.ro, în așa fel încât misiunea lui este de a oferi soluțiile perfecte pentru utilizatori individuali sau afaceri mici de genul SOHO (small office/home office)”, adaugă Felix Marincuș.

Foto credit: GaudiLab / Deposit Photos