După 3 ani și aproape 100 de evenimente dedicate antreprenorilor români, Autonom se alătură proiectului Upgrader dezvoltat de Constantin Stanciu și Valentin Ion.

Începând cu luna mai, echipa Autonom se va ocupa de întreaga activitate a comunității, devenind astfel gazdele evenimentelor viitoare și continuând să creeze un spațiu în care antreprenorii pot atinge potențialul la care aspiră. Primul eveniment realizat sub coordonarea noii echipe este o nouă ediție Noua Generație de Antreprenori, care va avea loc pe 30 mai, la Mindspace Victoriei.

”Fiind antreprenori cu experiență în mediul de afaceri din România, ne preocupă succesul antreprenorial de aici. De aceea alocăm cât mai mult timp pentru sprijinul antreprenorilor care cresc afaceri sustenabile și ajută la dezvoltarea mediului de business local”, spune Marius Ștefan, cofondator Autonom, despre preluarea activității Upgrader.

O altă preocupare foarte importantă pentru noi este educația: proprie, a colegilor și a tinerilor din comunitățile din care facem parte. Am găsit în Upgrader o platformă care sprijină educația antreprenorială, astfel că am considerat potrivit să ne alăturăm inițiativei lor și să o ajutăm să crească”, a adăugat Dan Ștefan, cofondator Autonom.

”Ne bucurăm că frații Ștefan au crezut în misiunea și valorile noastre și au hotărât să se implice în crearea unui mediu propice pentru dezvoltarea noilor generații de antreprenori. Au fost printre primii antreprenori consacrați care s-au implicat în proiect încă de la început. Credem în impactul pozitiv pe care îl pot aduce antreprenorii români la nivelul societății și avem încrederea că, în urmatorii ani, Upgrader va deveni un sprijin pentru aceștia la nivel național”, au menționat Constantin Stanciu și Valentin Ion, fondatori Upgrader (foto).

Primul eveniment organizat de noua echipă, Noua generație de antreprenori – ediția 26, va avea loc pe 30 mai la Mindspace Victoriei (Bd. Ion Mihalache, nr. 15-17) și va aduce în atenția comunității 3 antreprenori care au reușit să inoveze industriile în care activează: Monica Cadogan, CEO și cofondator Vivre, cel mai mare magazin online de mobilier și decorațiuni din Europa Centrală și de Est, Dan Berteanu, fondator Equatorial, primul business de învățare prin joc din Romania, acționar și Vicepreședintele pentru Educație al Bittnet Group, și Dan Ștefan, cofondator Autonom, liderul pieței de închirieri mașini și servicii de mobilitate din România și profesor de management la MBA-ul Româno-Canadian din cadrul Bucharest Business School.

Evenimentul Noua generație de antreprenori a luat naștere la începutul lui 2016 când, simțind nevoia de educație antreprenorială la scară largă, echipa Upgrader a invitat antreprenori consacrați să împărtășească lecții din experiența lor.

Pentru a oferi și mai multe resurse pentru dezvoltarea afacerilor, în comunitate au fost create și alte evenimente care aduc împreună antreprenori și ajută la creșterea business-ului local, cum ar fi Upgrader Academy, Roundtable, Upgrader Mastermind, Barbecue Business Networking sau Upgrader Arena.

Toate aceste inițiative au adus împreună peste 3.500 de persoane.