Noua linie de business vizează deschiderea de magazine Energizer, de tip insulă, în galeriile marilor centre comerciale din Bucureşti şi din ţară. Primul magazin care vinde exclusiv produse Energizer a fost deschis în zona comercială Băneasa și pune la dispoziția clienților 100 de produse sub acest brand.

”Decizia a venit ca urmare a creşterii vânzărilor de telefoane mobile şi de accesorii la nivelul întregii pieţe, susţinută de comportamentul de consum al cumpărătorilor români, care îşi doresc produse de calitate, certificate şi cu garanţie crescută, la preţuri accesibile. În acest context, considerăm o oportunitate deschiderea de magazine proprii, tip insulă, în care să vindem doar produse Energizer”, spune Costin Soare, director general Avenir Telecom.

La începutul acestui an, compania a adus în România, o premieră europeană, gama de telefoane și accesorii produsă sub celebrul brand.

Francezii de la Avenir Telecom, prezenți și la noi de peste două decenii, au preluat licența de la producătorul american de baterii Energizer încă din 2010 pentru a produce și distribui accesorii sub această marcă.

Din 2017, Avenir Telecom produce și telefoane mobile sub brandul Energizer, iar în februarie le-am văzut la București.

”Am făcut studii iar în momentul în care am început să facem aceste telefoane, ne-am dorit să răspundem nevoilor de consum. Lumea își dorește telefoane cu baterie durabilă și telefoane rezistente”, preciza atunci reprezentatul Avenir Telecom, adăugând faptul că în portofoliu sunt telefoane care au o baterie de 5.000 de mAh.

Acestea sunt și avantajele pe care mizează reprezentanții producătorului pentru a reuși să atragă dintre clienții altor branduri cunoscute precum Huawei, HTC și Samsung. Oficialii Avenir Telecom au precizat faptul că și-ar dori ca telefoanele din portofoliu să ajungă să fie folosite și de oamenii de afaceri de la noi, dar și de publicul larg.

Odată cu deschiderea magazinelor de tip insulă, clienții români vor putea fi achiziţionate telefoanele mobile Energizer din toate cele trei game existente pe piață:

  • Energizer Hardcase – smartphone-uri rezistente la șocuri, la apă și la praf, cu o durată mare de viață a bateriei (certificare IP68). Gama cuprinde patru modele de telefoane: Energy 100, Hardcase H240S, Energy E520 LTE şi Hardcase H550S;
  • Energizer Power Max - smartphone-uri high-end, cu o durată de viață mare a bateriei, de până la 5.000 mAh (funcționare de până la 24 de zile în stand-by). Gama cuprinde două modele: Power Max P600S (disponibil în două variante: de 3 GB memorie RAM şi 32 GB spațiu de stocare şi de 6 GB memorie RAM şi 64 GB spațiu de stocare) şi Power Max P550S, smartphone cu un acumulator de 5.000 de mAh;
  • Energizer Energy, ce include modelele smartphone slim Energy S500 şi Energy S500E (livrate cu accesorii de protecție, precum folie din sticlă și carcasă antișoc) și două modele feature phone, Energy E10 și Energy E20, eficiente și de durată.

Pe lângă telefoanele Energizer, clienţii vor putea achiziţiona o gamă completă de accesorii pentru telefoane mobile, care acoperă toate nevoile utilizatorilor în materie de protecţie, încărcare, cabluri (de date şi de încărcare), mobilitate, conectivitate, aspect, calitate, toate accesoriile fiind testate și certificate la nivel internațional. Accesoriile sunt compatibile cu toate modelele de telefoane existente pe piață şi au o perioadă de garanţie de 10 ani.

Pe lângă inaugurarea de magazine proprii Energizer, noua linie de business presupune şi distribuţia şi exportul de telefoane mobile şi accesorii Energizer în afara ţării, Avenir Telecom, subsidiara locală a grupului francez Avenir Telecom SA, devenind astfel hub regional de distribuţie.

”Vom începe distribuţia şi exportul telefoanelor mobile şi accesoriilor Energizer în patru ţări: Polonia, Cehia, Slovacia şi Republica Moldova, vânzările din aceste regiuni fiind gestionate, începând de anul acesta, din România”, spune Costin Soare.

Deschiderea noii linii de business face parte din strategia de dezvoltare a Avenir Telecom, menită să asigure companiei o prezență mai bună, atât la nivel național, cât și regional.