Bateria de 44,400 mWh Powerstation Go suportă încărcarea wireless Qi și include un output AC de 65 de wați și două porturi USB-A pentru încărcare.

Acumulatorul Powerstation Go are puterea ce permite pornirea autovehiculelor și are incluse în pachet și două cabluri mini jumper de 14 inci (clești pentru conexiunea la bateria mașinii) care se conectează la baterie printr-un port EC5. Aceste cabluri funcționează doar cu bateria Mophie, deci nu vei putea folosi alte cabluri la această baterie externă.

Powerstation GO se încarcă complet în nouă ore și consumă mai mult de 50% din baterie pentru a porni un automobil. Dispozitivul este îndeajuns de compact încât să încapă în torpedou, ca să o ai la îndemână atunci când pleci la drum lung. Bateria ar fi capabilă să pornească motoare diesel sau benzină de mașini mici, dar și de SUV-uri.

Bateriile portabile pentru a porni mașini nu sunt ceva nou, iar tot mai mulți producători încep să scoată pe piață produse capabile să-ți încarce orice gadget, inclusiv telefonul, dar care pot fi folosite și pentru a te ajuta când rămâi cu mașina în drum, conform engadget.com.

Bateria Mophie este disponibilă la vânzare, iar prețul de pe site-ul producătorului este de 160 de dolari.