Bateria externă D8000L nu este prima dotată cu o lanternă. Totuși, spre deosebire de alte baterii externe care au un fascicul îngust de lumină încorporat, toată partea superioară a modelului D8000L este dedicată mai multor becuri LED care formează astfel o sursă de lumină puternică. D8000L este, de asemenea, rezistent la praf și la apă IEC IP54 și oferă 2.1A putere de încărcare, prin două porturi USB.

Cu o putere de 200 lumeni, becurile LED integrate pe D8000L beneficiază de expertiza și experiența ADATA. Prin urmare, D8000L este, de fapt, mai mult decât o baterie externă, oferind iluminare puternică, lucru care poate fi un factor extrem de important în anumite situații. Pentru utilizatorii care petrec timp în aer liber, cele 17 ore de lumină oferite de un D8000L complet încărcat sunt extrem de utile. Lumina are patru moduri: standard, bliț, bliț lent și urgență. Lumina de la D8000L acoperă o zonă largă și ajunge departe, spre deosebire de lanternele cu putere redusă, cu fascicul îngust și cu rază scurtă de iluminare, adesea găsite pe alte baterii externe, precum și pe telefoane inteligente.

Modelul D8000L a fost testat conform standardelor IEC IP54 pentru praf și etanșeitate la apă, având rezistență ridicată împotriva particulelor și a lichidelor. Este, de asemenea, acoperit de materiale rezistente la șoc, rezultând un produs perfect pentru utilizare în orice mediu, acasă, la birou și în deplasări. Partea din spate a modelului D8000L se dovedește a fi foarte utilă, concepută astfel încât consumatorii să poată utiliza orice, de la monede la carduri de credit, pe post de stand de fixare a produsului.

Cu o putere de încărcare de 8000mAh, D8000L are două porturi USB care oferă un total de 2.1A. Utilizatorii pot reîncărca simultan două dispozitive pentru a economisi timp, fiind în siguranță deplină datorită unei rezistențe la șoc și la foc. La fel ca toate bateriile externe ADATA și D8000L utilizează circuite inteligente multi-protecție proiectate pentru a preveni supraîncărcarea, supra-descărcarea, supratensiunea, supratensiunea, supraîncălzirea și scurtcircuitul.

De asta am zis să oferim câteva sugestii de baterii externe mari pe care le poți cumpăra acum, chiar dacă nu vin cu funcția de lanternă integrată.

Baterii externe mari

ASUS ZenPower este un acumulator extern cu dimensiuni reduse și capacitate mare. Are 10050 mAh, deci îți va putea încărca telefonul de câteva ori fără niciun fel de problemă. Cântărește numai 200 de grame șî, atunci când se golește, va trebui să-l lași în priză aproximativ 6 ore pentru a-l reîncărca complet. Îl poți cumpăra de aici.

Dacă preferi un acumulator Samsung, există modele cu capacitate mare, chiar dacă nu beneficiază de lanternă. Noi am găsit unul cu o capacitate de peste 11.000 mAh, iar modelul poate încărca chiar două dispozitive în același timp. Îl găsești aici.

Iar dacă portabilitatea acumulatorului nu e neapărat un aspect de care să-ți pese foarte mult, am dat peste un model de la care îți poți încărca și laptopul. Se numește Romoss și are o capacitate de 23.400 mAh. Are trei porturi USB, ca să poți încărca mai multe dispozitive simultan, și în cutie vei găsi adaptoare pentru majoritatea laptopurilor de pe piață. Nu este un gadget foarte ieftin (cel puțin dacă este să-i comparăm pretul cu cel al bateriilor menționate mai sus), dar noi credem că merită investiția. Cumpără-l de aici.

start-up.ro folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm.